Aπό τα καιρικά φαινόμενα πλημμύρισαν δρόμοι, σπίτια, μια γυναίκα παρασύρθηκε, ενώ σημειώθηκαν και διακοπές ρεύματος σε αρκετές περιοχές.

Μεγάλα προβλήματα έχουν δημιουργήσει τα έντονα καιρικά φαινόμενα στην πόλη της Θεσσαλονίκης. Μετά τις 12.00 το μεσημέρι σημειώθηκε έντονη βροχόπτωση και χαλάζι για περισσότερη από μία ώρα.

Από τα καιρικά φαινόμενα πλημμύρισαν δρόμοι με αποτέλεσμα να προκληθούν σοβαρά προβλήματα στην κυκλοφορία των οχημάτων. Αρκετοί δρόμοι μποτιλιαρίστηκαν καθώς δεν ήταν δυνατή η μετακίνηση των οχημάτων, λόγω  του όγκου του νερού στους δρόμους.

Η Διεύθυνση Τροχαίας απεύθυνει έκκληση στους πολίτες να επιδεικνύουν ιδιαίτερη προσοχή και να αποφεύγουν τις άσκοπες μετακινήσεις, λογω των έντονων φαινομένων.

Μία γυναίκα παρασύρθηκε από τα νερά της βροχής στις περιοχή των Συκεών και συγκεκριμένα στην οδό Μεσολογγίου. Ωστόσο, ακόμα δεν έχει επιβεβαιωθεί η πληροφορία και οι αρχές αναζητούν τη γυναίκα.

Από τη δυνατή καταιγίδα σημειώνονται διακοπές ρεύματος σε αρκετές περιοχές της πόλης, ενώ σε νοικοκυριά και επιχειρήσεις διακόπηκαν και οι τηλεφωνικές επικοινωνίες. Η πυροσβεστική υπηρεσία έχει δεχθεί μπαράζ κλήσεων για να επέμβουν για περιστατικά.

 

πηγή: voria.gr

Follow us: