Η κοροϊδία των συμβασιούχων που για χρόνια καλύπτουν πάγιες και διαρκείς ανάγκες συνεχίζεται, οι εργαζόμενοι απολύονται για να προσληφθούν άλλοι και προσλαμβάνονται με μοναδικό στόχο την ανακύκλωση της ανεργίας και για να συνηθίσει ο κόσμος να ζει με μισθούς ανέχειας / προνοιακά επιδόματα.

Ο Σύλλογος εργαζομένων Ο.Τ.Α. επαρχίας Λιβαδειάς στηρίζει και θα συμμετάσχει στην κινητοποίηση που έχει προκηρύξει η Α.Δ.Ε.Δ.Υ. για την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 11 ΜΑΙΟΥ 2018 με στάση εργασίας από τις 12.00 μέχρι τη λήξη του ωραρίου και  στο συλλαλητήριο στη  1μ.μ. στα Προπύλαια.

Ο Σύλλογος εργαζομένων Ο.Τ.Α. επαρχίας Λιβαδειάς αγωνίζεται σταθερά για την κατάργηση όλων των ελαστικών εργασιακών σχέσεων, της εκ περιτροπής και ενοικιαζόμενης εργασίας, της κατάτμησης της εργασίας και της εκχώρησής της σε εργολαβικά συμφέροντα.

Διεκδικεί μόνιμη και σταθερή εργασία, πλήρους απασχόλησης και με πλήρη εργασιακά δικαιώματα για όλους τους εργαζόμενους.

Συνάδελφισσες – οι , σας καλούμε για μια ακόμα φορά όλοι μαζί ενωμένοι, συμβασιούχοι και μόνιμοι,  να ενώσουμε τη φωνή μας με τους ανέργους και όλοι μαζί να συνεχίσουμε τον αγώνα για να βάλουμε τέρμα σ’ αυτές της πολιτικές που εξαθλιώνουν την κοινωνία και πλήττουν κυρίως τη νέα γενιά και όλη την εργατική τάξη.

 

ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ

 

                                          ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ

   Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                           Η Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

 

    ΜΠΟΥΡΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ                               ΚΑΡΑΛΗ ΓΙΟΥΛΗ

Follow us: