Υπόσχεση Περγάλια για νέο ταρτάν..

Παρουσία του Δημάρχου Τανάγρας Β. Περγάλια, Δημοτικών Συμβούλων, εκπροσώπων συλλόγων, παλαίμαχων κι εν ενεργεία παικτών καθώς και πλήθος κόσμου, έγιναν τα εγκαίνια του Δημοτικού Σταδίου Άρματος…

«Υπάρχει πολιτικός πολιτισμός και σεβασμός και πρέπει να αναγνωρίζουμε και να τιμούμε όλους αυτούς που συνέβαλαν στην υλοποίηση του έργου» τόνισε ο δήμαρχος Τανάγρας, αναφερόμενος στον εμπνευστή  της υλοποίησης του έργου τον πρ. δήμαρχο Παναγιώτη Κυριάκου,  που ξεκίνησε το όλο εγχείρημα..

Το γήπεδο ξεκίνησε επί δημαρχίας Κυριάκου, ολοκληρώθηκε από την προηγούμενη δημοτική αρχή  και με την σημερινή προστέθηκαν όλα εκείνα τα κομμάτια που έλειπαν για να ολοκληρωθεί ..

Ο κ. Περγάλιας αναφέρθηκε στην αξία του αθλητισμού, συνεχάρη την τοπική ομάδα για την παραμονή της στην κατηγορία  και υποσχέθηκε πως μετά την δημιουργία της κεντρικής πλατείας  θα τοποθετηθεί καινούργιο ταρτάν στον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου …

 Στο τέλος της εκδήλωσης αποκαλύφθηκε και η μαρμάρινη πλακέτα με τα ονόματα των αρχικών δωρητών και πρωτεργατών του έργου.

 

Follow us: