Τον γύρο του Διαδικτύου κάνει τις τελευταίες ώρες ένα σοκαριστικό βίντεο από το σοβαρό τροχαίο ατύχημα στην εθνική οδό Καρδίτσας-Λαμίας.

Το τροχαίο συνέβη τη Δευτέρα, στις 13:23 μ.μ, στο 5ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού, σε σημείο που δεν υπάρχει διαχωριστική νησίδα. Ο οδηγός ενός μικρού οχήματος επιχείρησε να κάνει αναστροφή όταν χτυπήθηκε από ένα τζιπ που κινούνταν στο ίδιο ρεύμα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της τηλεόρασης του ALPHA, από τη σφοδρή σύγκρουση το τζιπ ανατράπηκε με αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό της 58χρονης γυναίκας που βρισκόταν στη θέση του συνεπιβάτη.

Το προπορευόμενο όχημα ολίσθησε στο αντίθετο ρεύμα όπου σταμάτησε μετά από αρκετές περιστροφές. Ο οδηγός του τζιπ, γερμανικής καταγωγής νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Καρδίτσας ενώ η 58χρονη σύζυγός του μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο της Λάρισας.

Σύμφωνα με τον Διευθυντή της Νευροχειρουργικής Κλινικής του πανεπιστημιακού νοσοκομείου Λάρισας, Βασίλη Αναγνωστόπουλο, η γυναίκα μεταφέρθηκε με κάταγμα στη θωρακική μοίρα της σπονδυλικής στήλης ενώ εμφάνιζε και νωτιαίο σοκ που αντιμετωπίστηκε με επιτυχία.

Ωστόσο εκκρεμεί η χειρουργική παρέμβαση για σπονδυλοδεσία, που θα βοηθήσει στην στήριξη της σπονδυλικής στήλης.   Σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ του ALPHA, ο οδηγός του προπορευόμενου οχήματος, μεταφέρθηκε στο τοπικό νοσοκομείο όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες ενώ σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία και ασκήθηκε ποινική δίωξη.

Στο σημείο που σημειώθηκε το σοβαρό τροχαίο έχουν καταγραφεί τουλάχιστον 15 θανατηφόρα δυστυχήματα τα τελευταία χρόνια, με τους κατοίκους της περιοχής να τονίζουν πως είναι απαραίτητη η τοποθέτηση διαχωριστικής νησίδας για την αποτροπή μελλοντικών μοιραίων παραβάσεων.

Δείτε το βίντεο από το δελτίο του Alpha:

πηγή: www.lifo.gr

Follow us: