Που έγιναν οι εθελοντικοί καθαρισμοί ..

Για έκτη συνεχή χρονιά ο Δήμος Θηβαίων συμμετείχε στην εθελοντική δράση καθαρισμού “Lets do it Greece”, διοργανώνοντας δράσεις στις Δημοτικές Ενότητες Θίσβης και Πλαταιών, με την υποστήριξη του Τοπικού Συμβουλίου Νέων Δήμου Θηβαίων, σχολείων, συλλόγων και φορέων, προκειμένου να ευαισθητοποιήσει τους πολίτες σε θέματα που αφορούν το περιβάλλον και να ενισχύσει την αξία του εθελοντισμού.

Στην Δ.Ε. Θίσβης, εθελοντικούς καθαρισμούς πραγματοποίησαν η Τοπική Κοινότητα Ξηρονομής σε συνεργασία με τον Ναυτικό Όμιλο και τον  Σύλλογο «Η Αργώ», στην παραλία Αλυκής, η Τοπική Κοινότητα Ελλοπίας σε συνεργασία με τον Σύλλογο Γυναικών, το ΣΑΦΕ και τον ΑΟ Ελλοπιακό στην κοινότητα και το γήπεδο και η Τοπική Κοινότητα Δομβραίνας σε συνεργασία τους Διευθυντές και τους μαθητές των σχολείων στην παραλία Αγίου Νικολάου.

 Στην  Δ. Ε. Πλαταιών πραγματοποιήθηκε εθελοντικός καθαρισμός στην παραλία Αγίου Βασιλείου από το Δημοτικό Σχολείο Καπαρελλίου, τον Σύλλογο Γονέων αυτού, την Μ.Κ.Ο «Γαργαφία», την Ομάδα Εθελοντών Καπαρελλίου και τον Ναυτικό Όμιλο «Ποσειδώνας» Αγ. Βασιλείου..

Follow us: