Ξημέρωμα τρόμου στο νοσοκομείο της Θήβας αφού άγνωστοι ανατίναξαν το ΑΤΜ του νοσοκομείο το οποίο βρίσκεται δίπλα στην είσοδο του νοσοκομείου δίπλα το κυλικείο.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του esterea , έντρομοι νοσηλευόμενοι, γιατροί και προσωπικό του νοσοκομείο άκουσαν κρότο και συνηδειτοποίησαν ότι ανατινάχτηκε το ΑΤΜ και άγνωστοι άρπαξαν ποσό χρημάτων το οποίο ακόμα δεν γνωρίζουμε.

Να τονίσουμε ότι ήδη στο νοσοκομείο υπήρχε φρουρά οι οποίοι πρόσεχαν κρατούμενο, αλλά δυστυχώς είναι αδίστακτοι όσοι κυκλοφορούν ελεύθεροι έξω.

Κάθε μέρα και ένα περιστατικό αναστατώνει τους πολίτες της Θήβας. Μία οι μετανάστες οι οποίοι σπάζουν αυτοκίνητα πάνω στη μέθη τους Μετανάστες έσπασαν ξανά αυτοκίνητα στη Θήβα, από την άλλη το αιώνιο πρόβλημα των ΡΟΜΑ οι οποίοι κατακλέβουν οικίες, καταστήματα, τώρα αυτό!!!

Και η αστυνομία τρέχει και δε φτάνει προσπαθεί το ακατόρθωτο και συγχαρητήρια στα παιδιά της Ασφάλειας Θήβας καθώς και στην ομάδα ΔΙΑΣ οι οποίοι είναι παντού και πάντα αλλά δυστυχώς διακινδυνεύουν καθημερινά τη ζωή τους μέσα στη ζούγκλα της πόλης μας.

πηγή: e sterea.gr

 

Follow us: