Περίεργη εξαφάνιση του 32χρονου Θάνου Ακριβού από τη Ναύπακτο. Η οικογένεια του η οποία ήρθε σε επαφή με το npress.gr έχει χάσει τα ίχνη του από την Πέμπτη το πρωί.

Συγκεκριμένα, οι γονείς του την Πέμπτη το πρωί μετέβησαν στην Αθήνα και αφού δεν βρήκαν τον ίδιο στο σπίτι του και το κινητό του ήταν κλειστό, δήλωσαν την εξαφάνιση του στην Αστυνομία.

 Η Αστυνομία ξεκίνησε μια μεγάλη κινητοποίηση για τον εντοπισμό του και χθες το πρωί εντόπισαν το αυτοκίνητο του στην περιοχή του Άργους. Τα κλειδιά ήταν στο αυτοκίνητο όπως και πολύτιμα αντικείμενα όπως χρηματα, τραπεζικές κάρτες βρίσκονταν στη θέση του οδηγού. Οι αστυνομικές δυνάμεις στην περιοχή του Αργους έχουν ξεκινήσει μια μεγάλη επιχείρηση για την εύρεση του Θάνου Ακριβού.

 

Ωστόσο, ένα καινούργιο στοιχείο που φέρνει στην επιφάνεια το npress.gr που βρίσκεται συνεχώς στο σημείο, έχει να κάνει με ένα μυστήριο BMW που προσέγγισε το μαύρο BMW του εξαφανισμένου Θάνου.

Σύμφωνα λοιπόν με σημερινή κατάθεση γείτονα της περιοχής στην ασφάλεια, την Πέμπτη το βράδυ, ένα άλλο BMW είχε σταθμεύσει μπροστά από αυτό του Θάνου, «μούρη με μούρη» όπως λέγεται στην πιάτσα.

Επειδή το αυτοκίνητο του Θάνου είχε μείνει από μπαταρία, πιθανότατα το δεύτερο BMW είχε προσπαθήσει να βοηθήσει.

Η ασφάλεια πλέον αναζητεί αυτό το όχημα που ενδεχομένως θα διελευκάνει την υπόθεση.

 

Follow us: