Με 13 θέματα ημερήσιας διάταξης συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Θήβας στις 7.00 το απόγευμα της Δευτέρας 16 Απριλίου..

Πρώτο θέμα της συνεδρίασης η 2η Τροποποίηση Προγράμματος Επενδύσεων – Τεχνικού Προγράμματος έτους 2018 και δεύτερο η

3η  Αναμόρφωση δημοτικού προϋπολογισμού οικ. έτους 2018…

Ακολουθούν οι εγκρίσεις, για την ανάθεση της αρμοδιότητας εκτέλεσης εργασιών αποψίλωσης σε χώρους πρασίνου των Δημοτικών Ενοτήτων του Δήμου Θηβαίων σε ιδιώτη,  απόφασης

του Δ.Σ. του ΔΟΘ, για την α αναμόρφωση του προϋπολογισμού του οικ. έτους 2018, δαπάνης  και διάθεσης σχετικής πίστωσης για την μετακίνηση  του Δημάρχου Θηβαίων στην Βαρσοβία στις 9-12 Μαΐου 2018,  για την στήριξη της υποψηφιότητας του Αρχαιολογικού Μουσείου Θήβας για το βραβείο «European Museum of the Year Award 2018» και  της δαπάνης και διάθεσης σχετικής πίστωσης για την συμμετοχή του Δήμου στην Τακτική Γενική Συνέλευση του Δικτύου Πόλεων με Λίμνες που θα πραγματοποιηθεί στο Δήμο Ζηρού, στις 21 και 22 Απριλίου 2018.

‘Επονται, η εξέταση αίτησης δημότη για την παράταση μίσθωσης καταστήματος της Δημοτικής  Αγοράς, η απόφαση για δωρεάν παραχώρηση χρήσης αίθουσας του Πνευματικού Κέντρου Δομβραίνας στον Σύλλογο  «Παναγία Μακαριώτισσα», η έγκριση

πρωτοκόλλου οριστικής παραλαβής των εργασιών για την βελτίωση του  εξοπλισμού ασφαλείας στίβου του Δημοτικού σταδίου Θήβας, η έγκριση του 1ου Ανακεφαλαιωτικού Πίνακα  για το έργο «Βελτίωση – επισκευή κλειστού γυμναστηρίου «Χρ. Βουδούρης», η έγκριση 1ου Ανακεφαλαιωτικού Πίνακα Εργασιών και του 1ου Π.Κ.Τ.Μ.Ν.Ε. του έργου «Βελτίωση και ανάπλαση Κοινόχρηστου χώρου για τη διαμόρφωση νέου χώρου παιδικής χαράς στο Καπαρέλι και η αποδοχή πιστώσεων, 15.000 ευρώ , από το ΥΠ.ΕΣ. που αφορά την απόκτηση ακινήτων από το Δήμο Θηβαίων και 20.993,10 ευρώ από το ΥΠ.ΕΣ. που αφορά πρόστιμα Κ.Ο.Κ. το χρονικό διάστημα από 3/1/2017 έως και 1/3/2018.

Follow us: