Το τριήμερο 11,12 και 13 Μαΐου..

 «Central Hackathon» είναι ο τίτλος του διαγωνισμού, που διοργανώνει η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας στο πλαίσιο πρωτοβουλιών ενίσχυσης της νεανικής επιχειρηματικότητας.

Ο διαγωνισμός θα πραγματοποιηθεί στις 11,12 και 13 Μαΐου στο νέο βιοκλιματικό κτήριο της ΔΕΥΑ Λαμίας και αντικείμενο έχει την ανάπτυξη εφαρμογών και υπηρεσιών apps και web solutions για την δημόσια διοίκηση και τις έξυπνες πόλεις…

Στόχος της Περιφέρειας είναι, κατά τον διαγωνισμό, οι ομάδες που θα λάβουν μέρος, να αναπτύξουν μία νέα εφαρμογή για την ηλεκτρονική διακυβέρνηση, τις έξυπνες πόλεις, τον τουρισμό, το περιβάλλον ή την αγροδιατροφή και για την υλοποίηση και εξέλιξη των ιδεών τους, κατά την διάρκεια του τριημέρου, οι ομάδες θα έχουν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με εξειδικευμένους μέντορες από τους χώρους της τεχνολογίας και των επιχειρήσεων και να παρουσιάσουν την ιδέα τους σε κοινό και κριτική επιτροπή.

Οι ιδέες που θα διακριθούν θα βραβευτούν, με τα βραβεία για τους τρείς πρώτους νικητές να είναι 3.000  ,1.500 και 1.000 ευρώ αντίστοιχα.

Επιπλέον,   θα τους δοθεί η δυνατότητα να θέσουν την ιδέα τους σε εφαρμογή, μέσω των λειτουργιών της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.

Για τις ηλεκτρονικές δηλώσεις συμμετοχής και τις πληροφορίες του διαγωνισμού, οι σμμετέχοντες μπορούν να επισκεφθούν το επίσημο site του διαγωνισμού, www.centralhackathon.gr

 

Follow us: