Πραγματοποιήθηκε σήμερα η επετειακή εκδήλωση για την απελευθέρωση της Λιβαδειάς από τον οθωμανικό ζυγό, την 1η Απριλίου 1821, που διοργάνωσε ο Δήμος Λεβαδέων σε συνεργασία με το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο του Ι.Ν. Αγίας Παρασκευής, τους Δ/ντές Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης Βοιωτίας, το Μορφωτικό Σύλλογο Λιβαδειάς και τα Σχολεία της πόλης μας . 


Η Δήμαρχος Λεβαδέων κ. Γιώτα Πούλου απηύθυνε χαιρετισμό και κατέθεσε στεφάνι στην προτομή του Αθανασίου Διάκου.
Στην εκδήλωση έδωσαν το παρών ο βουλευτής Βοιωτίας κ. Ανδρέας Κουτσούμπας, ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Ιωάννης Περγαντάς, οι Αντιδήμαρχοι κ.κ. Στέλιος Θεοδωρόπουλος και Πανωραία Κοσμίδη – Περλεπέ, εκπρόσωποι των Σωμάτων Ασφαλείας και της Πυροσβεστικής, εκπρόσωποι φορέων και πλήθος κόσμου. 


Η Δήμαρχος Λεβαδέων ευχαριστεί θερμά το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο του Ι.Ν. Αγίας Παρασκευής, το Δ/ντή της Α/θμιας Εκπαίδευσης κ. Μιχάλη Γιαννιό, τους εκπαιδευτικούς και τους μαθητές όλων των σχολείων, καθώς και το Μορφωτικό Σύλλογο Λιβαδειάς για την επιτυχημένη εκδήλωση .
Ιδιαιτέρως ευχαριστεί το Δ/ντή κ. Παναγιώτη Παγώνη και τους εκπαιδευτικούς του 7ου Δημοτικού σχολείου, για τη σεμνή και ουσιαστική τελετή που διοργανώνουν κάθε χρόνο.

Follow us: