«Μας στέλνουν σε συνέδρια, γήπεδα και πορείες.. Είναι πρόκληση για τους πολίτες..»

Βολές κατά του ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσαν τα μέλη Ανεξάρτητης Συνδικαλιστικής Πρωτοβουλίας Αστυνομικών για την υπεραστυνόμευση στο περιφερειακό συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ στην Θεσσαλονίκη.

Για το περιφερειακό συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ διατέθηκαν «αμέτρητοι αστυνομικοί όλων των υπηρεσιών ο ένας δίπλα στον άλλον, διμοιρίες διασκορπισμένες παντού,  στατικές δυνάμεις ανά 5 μέτρα ΟΠΚΕ ΔΙΑΣ…

«Δυστυχώς η Αστυνομία ειδικά τα χρόνια των μνημονίων έχασε τον ρόλο της και τον δρόμο της» τονίζουν, υποστηρίζοντας πως η ηγεσία ενδιαφέρεται αποκλειστικά και μόνο για τα συνέδρια τα γήπεδα τις πορείες.

«Αποτελεί προσβολή και πρόκληση για τους πολίτες όταν απασχολούνται τόσοι αστυνομικοί για ένα συνέδριο κόμματος», σημειώνουν, υπογραμμίζοντας: «μακάρι να έδειχνε παρόμοιο ενδιαφέρον για την αστυνόμευση και τα προβλήματα των αστυνομικών. Το γεγονός ότι όλες οι μεγάλες πολιτικές δυνάμεις τα χρόνια των μνημονίων, χρειάζονται στρατιές αστυνομικών για να διοργανώσουν συνέδρια και ομιλίες αποτελεί την μεγαλύτερη απόδειξη ότι οι πολιτικές τους είναι αποτυχημένες και εναντίον του λαού της χώρας»!

Follow us: