Ευρεία σύσκεψη πραγματοποιήθηκε στο γραφείο της Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Βοιωτίας, Φανής Παπαθωμά, με θέμα τον προγραμματισμό ενεργειών καταπολέμησης των κουνουπιών στην Π.Ε. Βοιωτίας για την περίοδο 2018.

Συμμετείχαν ο Αντιπεριφερειάρχης Εξυπηρέτησης του Πολίτη και Συντονισμού Πολιτικής Προστασίας κ. Καρακάντζας Αθανάσιος,  ο Αντιπεριφερειάρχης Κοινωνικής Αλληλεγγύης, κ. Περγαντάς Ιωάννης , ο Πρόεδρος της ΠΕΔ και Δήμαρχος Ορχομενού, κ. Υπερήφανος Λουκάς, οι Δήμαρχοι Αλιάρτου και Αράχωβας –Διστόμου-Αντίκυρας, κ. κ. Ντασιώτης Γιώργος και Γεωργακός Ιωάννης, ο Αντιδήμαρχος Δ. Λεβαδέων, κ. Κυπραίος Χρήστος, η Αντιδήμαρχος Αράχωβας-Διστόμου-Αντικυρας κ. Σβάνα Κατερίνα , ο Γενικός Δ/ντής ΠΣΤΕ κ. Τσελάς Σταύρος, η Προϊσταμένη Κοινωνικής Προστασίας – Παιδείας-Πολιτισμού και Αθλητισμού, κ Αναστασίου Βασιλική του Δ. Θηβαίων , η υπάλληλος της Κοινωνικής Προστασίας του Δ. Θηβαίων, κ. Σύρου Ζωή, ο ανάδοχος του έργου Περγαντάς Παναγιώτης και υπηρεσιακοί παράγοντες των αρμόδιων υπηρεσιών της Π.Ε. Βοιωτίας.

«Η λήψη απαραίτητων μέτρων σε κάθε πρόβλημα είναι η καλύτερη θεραπεία. Σε συνεργασία με τους Δήμους της Π.Ε. Βοιωτίας προχωράμε σε επίγειους αλλά και εναέριους ψεκασμούς καταπολέμησης των προνυμφών ώστε έγκαιρα να αντιμετωπίσουμε την ανάπτυξη των κουνουπιών.

Η δημόσια υγεία ήταν και παραμένει πρώτο μας μέλημα», τόνισε σε δηλώσεις της η Αντιπεριφερειάρχης, Φανή Παπαθωμά.

Follow us: