Μία νέα τραγωδία συγκλονίζει από το βράδυ της Δευτέρας την Κρήτη όταν λίγα λεπτά πριν τις 10, ένα αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν τέσσερις άνδρες με καταγωγή από τη Βουλγαρία, ξέφυγε της πορείας του με συνέπεια να πέσει πάνω σε τοίχο, στην Ψαρή Φοράδα. Ακαριαίο θάνατο βρήκαν οι δύο από τους τέσσερις επιβαίνοντες, ενώ όπως έγινε γνωστό αργά το βράδυ, ο νέος απολογισμός του τροχαίου δυστυχήματος είναι τρεις νεκροί.

Συγκεκριμένα και σύμφωνα με πληροφορίες από την Αστυνομία, πρόκειται για έναν 19χρονο άνδρα ο οποίος εγκλωβίστηκε στα συντρίμμια του οχήματος και χρειάστηκε η παρέμβαση της Πυροσβεστικής για τον απεγκλωβισμό του.

Ο άτυχος νέος απεγκλωβίστηκε σοβαρά τραυματισμένος ωστόσο λίγο πριν το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ φτάσει στο πλησιέστερο νοσοκομείο, υπέκυψε στα τραύματά του. Σοβαρά τραυματισμένος είναι ο τέταρτος επιβάτης του αυτοκινήτου.

Στο σημείο της τραγωδία έφτασαν συνολικά 3 οχήματα της Πυροσβεστικής με 12 υπαλλήλους. Συγκεκριμένα το όχημα από τον Πυροσβεστικό Σταθμό της Βιάννου καθώς και δύο οχήματα της 3ης ΕΜΑΚ με 9 άνδρες ωστόσο οι τελευταίοι δεν χρειάστηκε να παρέμβουν.

πηγή: e kriti.gr/φωτογραφίες: radiolasithi.gr

Follow us: