Η αναζήτηση της Ντενίσα Ντ., 17 ετών και της Εμμανουέλας Ντ., 16 ετών, έληξε σήμερα το πρωί, δίνοντας τέλος στην αγωνία των δικών ανθρώπων που τις αναζητούσαν.

Η Ντενίσα Ντ. και η Εμμανουέλα Ντ. βρέθηκαν και είναι καλά στην υγεία τους. Κατόπιν επικοινωνίας που είχαν τα δύο κορίτσια μέσω της «Ευρωπαϊκής Γραμμής Για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000» του «Χαμόγελου του Παιδιού» και τη στήριξη που λάβανε, δημιουργήθηκε ένα κλίμα εμπιστοσύνης, το οποίο οδήγησε στη διασύνδεσή τους με τις Αστυνομικές Αρχές και στην εύρεσή τους.

«To Χαμόγελο του Παιδιού» θα βρίσκεται κοντά στην Ντενίσα Ντ. και στην Εμμανουέλα ΝΤ. και στην οικογένειά τους για την παροχή ψυχολογικής υποστήριξης και οτιδήποτε άλλο χρειαστεί.

Παρακαλείσθε για την άμεση αφαίρεση των φωτογραφιών από όπου υπάρχει η ανακοίνωση της εξαφάνισης.

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» με τη βοήθεια των Μ.Μ.Ε., των Αρχών, των φορέων και των απλών πολιτών έχει κατορθώσει να κινητοποιήσει όλη την ελληνική κοινωνία και να βρει πολλά παιδιά τα οποία αναζητούνται. Καταλυτικό ρόλο παίζει συνήθως η δημοσιοποίηση μιας εξαφάνισης από τα Μ.Μ.Ε και από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η συμμετοχή όλων μας, βοηθά να βρεθούν τα παιδιά που βρίσκονται σε κίνδυνο, διότι η εξαφάνιση ενός παιδιού ανεξαρτήτως χρώματος, καταγωγής και θρησκείας είναι ένα πολύ σοβαρό γεγονός, για όποιο λόγο και αν γίνεται.

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» στο πλαίσιο των διεθνών συνεργασιών που έχει αναπτύξει, διαθέτει την τεχνογνωσία να χειρίζεται με επαγγελματισμό και εξειδίκευση περιστατικά εξαφανίσεων ανηλίκων. Ενημερωθείτε για τις διεθνείς συνεργασίες του Οργανισμού: http://www.hamogelo.gr/gr/el/diethneis-sinergasies/

Περισσότερες πληροφορίες:
Εθνικό Κέντρο για τα Εξαφανισμένα και Υπό Εκμετάλλευση Παιδιά «Ευρωπαϊκή Γραμμή Για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000» e mail: 116000@hamogelo.gr

Chamogelo tou paidiou

Follow us: