Για την έλλειψη της αστυνόμευσης στην περιοχή…

Ετοιμάζουν διάβημα στον Τόσκα..

Διάβημα στον Τόσκα ετοιμάζουν οι φορείς της Φωκίδας για την δραματική υποβάθμιση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Φωκίδας, καθώς στην τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Δελφών, συζητήθηκε εκτενώς το μείζον ζήτημα της σοβαρής έλλειψης αστυνόμευσης στην περιοχή.
Το Δημοτικό Συμβούλιο αποφάσισε την ανάδειξη του θέματος και την ανάληψη πρωτοβουλιών για την αντιμετώπισή του, καθώς η εγκληματικότητα και η παραβατικότητα στο Δήμο Δελφών έχουν λάβει διαστάσεις και σε αυτά τα πλαίσια, συγκλήθηκε σύσκεψη των εκπροσώπων τοπικών αρχών και φορέων, παρόντων του Αντιπεριφερειάρχη Φωκίδας Ε. Κατσαγούνος, του Δημάρχου Δωρίδας Γ. Καπεντζώνη, του Προέδρου του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Φωκίδας Β. Αυγερινού και του Προέδρου της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Φωκίδας Δρόσου Παρασκευά..

Κατά την σύσκεψη έγινε κοινά αποδεκτό ότι η παραβατικότητα στην Φωκίδα έχει αγγίξει όρια μη ανεκτά πλέον και ότι η λήψη συντονισμένων μέτρων για την ανάσχεσή της είναι επιτακτική ανάγκη, με βασικότερο όλων την ενίσχυση της στελέχωσης της Α.Δ. Φωκίδας, που κατά κοινή ομολογία παρουσιάζει μεγάλες ελλείψεις, την ώρα μάλιστα, έχει να αντιμετωπίσει τεράστιες υποχρεώσεις, λόγω των δυο σωφρονιστικών ιδρυμάτων, των μεταγωγών κρατουμένων των οποίων δεσμεύουν ένα τεράστιο μερίδιο από την ήδη μικρή δύναμη που υπάρχει στον Νομό.

φώτο: karteria blogspot.gr

Follow us: