Έναρξη με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας

Την Πέμπτη 1η Μαρτίου ξεκινούν οι εργασίες του 3ου Οικονομικού Φόρουμ των Δελφών, με την συμμετοχή 250 σημαντικών προσωπικοτήτων περισσότερων από 18 χωρών και την έναρξη θα κηρύξει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Π. Παυλόπουλος.

Από τους 250 και πλέον ομιλητές ξεχωρίζουν τα ονόματα της Προέδρου του Εποπτικού Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Κεντρικής ΤράπεζαςDaniele Nouy, της αν. Γ. Γ του ΝΑΤΟ Rose Gottemoeller, του επικεφαλή του  Ευρωπαϊκού Μηχανισμού Klaus Regling  και του Προέδρου της Ευρωπαϊκής Τράπεζας Επενδύσεων Werner Hoyer.

Ουσιαστική θα είναι και η συμμετοχή του επιχειρηματικού κόσμου αφού έχουν επιβεβαιώσει την συμμετοχή τους οι επικεφαλής των σημαντικότερων επιχειρηματικών ομίλων της χώρας και των περισσοτέρων συστημικών Τραπεζών.

 Είναι η πρώτη φορά που στην Ελλάδα θα βρεθούν μαζί τόσες πολλές διεθνείς προσωπικότητες με στόχο την ανάλυση των διεθνών τάσεων στην πολιτική, την οικονομία και την επιχειρηματικότητα, την αξιολόγηση των επιπτώσεων τους και την σκιαγράφηση ενός ρεαλιστικού πλαισίου στόχων και δράσεων για την Ευρώπη και την ευρύτερη περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου.

Η ετήσια συνδιάσκεψη διοργανώνεται από την αστική, μη κερδοσκοπική εταιρεία «Οικονομικό Φόρουμ Δελφών».

 To Φόρουμ διοργανώνεται με την υποστήριξη της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας και του Δήμου Δελφών.

Follow us: