Συζητήθηκε σήμερα, ενώπιον του Μονομελούς Πρωτοδικείου η αγωγή της οικογένειας της Αποστολίας Πατμάνογλου και του ανήλικου γιου της Παύλου που βρήκαν ακαριαίο θάνατο πριν από περίπου ένα χρόνο στην εθνική οδό Αθηνών -Λαμίας όταν «χτυπήθηκαν» από τη φονική Porsche που οδηγούσε ο γιος του «Mr Jumbo».

Ο Υπάτιος Πατμάνογλου ο οποίος θρηνεί το χαμό της συζύγου και του γιου του βρέθηκε το πρωί στην Ευελπίδων. Ο ίδιος διεκδικεί αποζημίωση περίπου 2 εκατ. ευρώ ενώ οι υπόλοιποι συγγενείς αξιώνουν 1,3 εκατ. ευρώ.

Σύμφωνα με το eleftherostypos.gr, η οικογένεια Βακάκη, σήμερα, δεν παραστάθηκε στο δικαστήριο, ενώ η δικηγόρος της ασφαλιστικής συνομολόγησε την υπαιτιότητα και υποστήριξε ότι έγινε συμβιβαστική πρόταση στην οικογένεια ύψους περίπου 2,4 εκατ. ευρώ η οποία ωστόσο δεν έγινε αποδεκτή καθώς αξιώνει συνολική αποζημίωση ύψους 3,3 εκατ. ευρώ.

Ο ξάδελφος της άτυχης Αποστολίας Πατμάνογλου, ο οποίος κατέθεσε στο δικαστήριο, μίλησε για την οικογένεια Πατμάνογλου: «Ήταν μια αγαπημένη οικογένεια. Ήταν μαζί από 16 χρόνων. Ήταν υπέροχο ζευγάρι, με πολλά όνειρα. Είχαν εγκατασταθεί στην Πτολεμαΐδα και ο Υπάτιος διορίσθηκε στην ΕΥΔΑΠ στην Αθήνα» τόνισε και συμπλήρωσε για το μοιραίο βράδυ: «Ερχόντουσαν στην Αθήνα, όταν έγινε το ατύχημα. Ήταν δεμένοι και με τις οικογένειές τους. Ο Υπάτιος μετά το ατύχημα δεν μπόρεσε να ξαναδουλέψει και δεν νομίζω να τα καταφέρει».

πηγή: athensvoice.gr

Follow us: