ΜΕ ΔΙΑΔΡΑΣΤΙΚΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΑΝΤΙΚΑΡΚΙΝΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ( ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ)

0
1527

Στα πλαίσια των εκδηλώσεων της Παγκόσμιας Ημέρας κατά του καρκίνου, θα παρουσιαστεί στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Λιβαδειάς, το βιβλίο του επιβιώσαντα του καρκίνου Γιώργου Αθανασιάδη, ‘‘Ξεγελώντας το Θάνατο” .

 Στην εκδήλωση, εκτός από τον συγγραφέα του βιβλίου, θα παρευρεθεί ο καθηγητής Παθολογίας – Ογκολογίας στο Πανεπιστήμιο Αθηνών Ευστάθιος Καστρίτης, ο οποίος θα μιλήσει για θέματα που αφορούν τον καρκίνο- μια εκδήλωση  που συνδυάζει επίσης  προβολή τμημάτων της γνωστής κινηματογραφικής ταινίας <<50/50>>.

Στο βίντεο – επιμέλεια του Αντικαρκινικού Νοσοκομείου Μεταξά- βασίζεται στην κινηματογραφική ταινία <<50/50>>, αμερικανικής παραγωγής ( 2011) του σκηνοθέτη Τζόναθαν Λέβιν (2011) και το βιβλίο του  Γ. Αθανασιάδη.

Με μέσο λοιπόν την τέχνη – τον κινηματογράφο και την συγγραφή – ο διακεκριμένος Βοιωτός πανεπιστημιακός και γιατρός Ε. Καστρίτης θα μεταφέρει καίρια μηνύματα ότι ο καρκίνος δεν είναι πλέον ανίκητος και ”επάρατος” νόσος, αλλά και για την σημασία της σωστής αντιμετώπισης και σε κοινωνικό επίπεδο περιπτώσεων της ασθένειας. Θα απαντήσει δε και σε ερωτήσεις του κοινού.

Για το συναρπαστικό, βιωματικό βιβλίο θα μιλήσει η Προεδρος της Αντικαρκινικής Λιβαδειάς Στέλλα Ταπανλή δίνοντας ένα αισιόδοξο μήνυμα, ενώ την όλη εκδήλωση θα συντονίσει ο επίσης συμπατριώτης μας δημοσιογράφος Λουκάς Δημάκας.

Η εκδήλωση θα γίνει την Τετάρτη, 21 Φεβρουαρίου, στις 18:30 μ.μ.

Follow us: