Συναντήσεις σε Θήβα – Αλίαρτο, αλλά και στο Μαυρομάτι

Περιοδεία στην Βοιωτία θα πραγματοποιεί σήμερα ο Πρόεδρος της Νέας Δεξιάς Φαήλος Κρανιδιώτης, συνοδευόμενος από κλιμάκιο στελεχών του κόμματος, αποτελούμενο από τον Γενικό Γραμματέα Χρήστο Χρηστίδη, τον Εκπρόσωπο Τύπου Αλέξανδρο Αρβανιτάκη, τον Γενικό Διευθυντή του κόμματος Μιχάλη Μπίλη και τον Γραμματέα Ορθοδοξίας & Θρησκευμάτων Φαίδωνα Χριστοδουλάκη.
Ο Πρόεδρος της Νέας Δεξιάς και το επιτελείο του θα επισκεφθούν την Θήβα, την Αλίαρτο και το Μαυρομμάτι, την ιδιαίτερη πατρίδα του κ. Κρανιδιώτη, όπου θα πραγματοποιήσουν συναντήσεις με θεσμικούς φορείς και θα έχουν συνομιλίες με τους πολίτες των περιοχών αυτών.
Στο πλαίσιο της επαφής και της ενημέρωσης των πολιτών για τις θέσεις και τις αξίες που πρεσβεύει η Νέα Δεξιά, ο κ. Κρανιδιώτης θα συνεχίσει τις επισκέψεις του ανά την ελληνική επικράτεια συνάπτοντας ένα συμβόλαιο με τον ελληνικό λαό, ο οποίος βιώνει πρωτόγνωρες καταστάσεις και ταλανίζεται από την οικονομική κρίση και την γενικότερη κρίση θεσμών τα τελευταία χρόνια..

Ώρα 10.30 θα βρίσκονται στο Δήμαρχο Θηβαίων Σ. Νικολάουθ και αμέσως μετά θα περιηγηθούν στο κέντρο της πόλης , προκειμένου να έρθουν σε επαφή με τους πολίτες.

Στις 12.30 θα επισκεφθούν τον Δήμαρχο Αλιάρτου – Θεσπιέων Γ. Ντατσιώτη,θα περιηγηθούν και θα συζητήσουν με τους κατοίκους και αμέσως μετά θα μεταβούν στο Μαυρομάτι, όπου ο κ. Κρανιδιώτης θα συναντηθεί και θα συζητήσει με φίλους και οπαδούς του κόμματος.

Follow us: