Κιμ Κάτραλ και Σάρα Τζέσικα Πάρκερ, ή αλλιώς (και ευρύτερα γνωστές ως) Σαμάνθα και Κάρι. Το εκρηκτικό δίδυμο των αχώριστων φιλενάδων του «Sex and The City» (Κάρι Μπράντσο, Σαμάνθα, Σάρλοτ και Μιράντα) είναι το ίδιο εκρηκτικό και εκτός πλατό, αλλά όχι για καλό λόγο.

Κιμ Κατράλ και Σάρα Τζέσικα Πάρκερ

Οι σχέσεις των δύο ηθοποιών ήταν εδώ και καιρό τεταμένες, με την Κάτραλ να «φωτογραφίζει» την Σάρα Τζέσικα Πάρκερ (σε δηλώσεις της τον περασμένο Οκτώβριο) ως αποκλειστικά υπεύθυνη για το «ναυάγιο» του τρίτου κινηματογραφικού sequel του «Sex and the City».

Τον «πάγο» στις σχέσεις τους δεν κατάφερε να σπάσει ούτε η ξαφνική απώλεια του 55χρονου αδελφού της Κάτραλ. Η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ πήγε να αφήσει πίσω της εντάσεις του παρελθόντος και συλλυπήθηκε την πρώην συνεργάτιδά της για τον χαμό του αδελφού της.Η Κιμ Κατράλ και ο αδερφός της 

Λίγο αργότερα η Κάτραλ ευχαρίστησε δημοσίως όλους τους φίλους και συνεργάτες της για τις ευχές, η συνέχεια όμως δεν ήταν και τόσο συγκινητική καθώς η «φλογερή Σαμάνθα» επεφύλαξε ένα οργισμένο μήνυμα μέσω Ιnstagram για την «κακιά» και «βαθιά υποκρίτρια» πρώην φίλη της (εντός και εκτός πλατό).

«Δεν χρειάζομαι ούτε την αγάπη σου ούτε την υποστήριξή σου αυτή την τραγική στιγμή», τής είπε μέσω της ανάρτησης την οποία συνόδευσε με μία σειρά από πικρόχολα σχόλια στη λεζάντα της.

«Η μητέρα μου με ρώτησε σήμερα: “Πότε επιτέλους θα σε αφήσει ήσυχη αυτή η υποκρίτρια;”. Οι συνεχείς σου προσπάθειες για επικοινωνία είναι απλά μια επίπονη υπενθύμιση του πόσο σκληρή ήσουν και εξακολουθείς να είσαι. Άσε με λοιπόν να ξεκαθαρίσω μια και καλή -αν δεν το έχω ήδη κάνει: Δεν είσαι οικογένειά μου. Δεν είσαι φίλη μου. Στα γράφω αυτά για να σου πω για τελευταία φορά να σταματήσεις να εκμεταλλεύεσαι την τραγωδία της οικογένειάς μου για να αποκαταστήσεις την εικόνα του “καλού κοριτσιού”», έγραψε η Κάτραλ καλώντας παράλληλα την Πάρκερ να κάνει copy – paste», link από δημοσίευμα της Νew York Post για το οριστικό τέλος που μπήκε στην τρίτη κινηματογραφική συνέχεια του «Sex and the City» και τις αιτίες του «ναυαγίου».

κείμενο:protagon.gr

Follow us: