Την Κυριακή 11 Φεβρουαρίου 2018 ο Α.Σ. ΔΙΟΣΚΟΥΡΟΙ ΛΕΒΑΔΕΙΑΣ συμμετείχε με τρεις αθλητές στο διασυλλογικό πρωτάθλημα KICKBOXING που έγινε στο Περιστέρι Αττικής και συγκεκριμένα στην σχολή Πυγμαχίας ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ του ολυμπιονίκη πυγμάχου μας Στεφανόπουλου Γιώργου.

Ο εξαιρετικός μας αθλητής ΚΟΥΤΑΛΑΣ ΛΑΜΠΡΟΣ έκανε ένα πολύ καλό, δυνατό και έξυπνο παιχνίδι, με ισάξιο αντίπαλο, επικρατώντας ουσιαστικά στα σημεία. Επίσης άριστη ήταν η απόδοση του 13χρονου πρωτοεμφανιζόμενου στα αγωνιστικά ρινγκ, ΓΙΩΡΓΟΥ ΜΑΛΕΡΔΟΥ, ο  οποίος έπαιξε σε δύο αγώνες οι οποίοι είχαν την ισοπαλία ως τελικό αποτέλεσμα, όπως προβλέπεται για αθλητές κατηγορίας ΠΑΝΠΑΙΔΩΝ. Πολύ δυναμικός, ψύχραιμος και ψυχωμένος ο μικρός αθλητής, αποδείχθηκε ουσιαστικός στο παιχνίδι του, σηματοδοτώντας την έναρξη της αγωνιστικής του πορείας.

Τέλος,σε ήττα οδηγήθηκε η αξιόλογη αθλήτρια ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ, μην μπορώντας να διαχειριστεί το αυξημένο άγχος της για τον αγώνα αυτόν, δεδομένου ότι απουσιάζει από τις αγωνιστικές διοργανώσεις πλέον του έτους.

Ο Προπονητής του Συλλόγου ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΘΑΝΑΣΗΣ δήλωσε απόλυτα ικανοποιημένος από την προσπάθεια των αθλητών του.-

Follow us: