Νεαρός στην παραλία Θεσσαλονίκης βρήκε τραγικό θάνατο καθώς τραυματίστηκε θανάσιμα με το ποδήλατό του σε πίστα skateboard και ποδηλάτων.

Αμέσως μετά την πτώση ο νεαρός μεταφέρθηκε στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο Θεσσαλονίκης. Ήταν όμως αργά αφού μετά από δεκαπέντε λεπτά κατέληξε.

Όπως φαίνεται έφερε σοβαρά τραύματα στο κεφάλι.

Το 2009 τοποθετήθηκαν οι κατασκευές – ράμπες στη Νέα Παραλία, στις οποίες, έχασε τη ζωή του το περασμένο Σάββατο ένας 17χρονος, μετά από έναν ελιγμό με το ποδήλατό του.

Σύμφωνα με τον αντιδήμαρχο Αθλητισμού και Παιδείας, Αλέξανδρο Μπαρμπουνάκη, ο οποίος εκφράζει τη θλίψη του και τα συλλυπητήριά του για τον χαμό του νεαρού, οι συγκεκριμένες κατασκευές είναι με πιστοποίηση από την εταιρεία που τις τοποθέτησε.

«Στον χώρο γίνονται συντηρήσεις. Το συγκεκριμένο πάρκο και οι κατασκευές είναι για ήπιας χρήσης skate», τόνισε ο κ. Μπαρμπουνάκης, μιλώντας στη Voria.gr.

Όπως ανέφερε το θλιβερό περιστατικό «απασχολεί έντονα από το πρωί τις υπηρεσίες». «Από όσα έχουμε μάθει το συμβάν δεν έγινε από κακή χρήση της συγκεκριμένης κατασκευής. Έγινε ένας ελιγμός από το παιδί, το οποίο, δεν φορούσε κράνος», υπογράμμισε.

Το πάρκο βρίσκεται στη Νέα Παραλία, κοντά στο Μέγαρο Μουσικής. Καθημερινά πολλά νεαρά παιδιά κάνουν χρήση των μεταλλικών κατασκευών είτε με ποδήλατα είτε με skate.

Το συμβάν εξετάζεται από τις αστυνομικές αρχές. Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης, ο θάνατος του νεαρού προήλθε από κρανιοεγκεφαλική κάκωση, ενώ έχουν ζητηθεί και τοξικολογικές και ιστολογικές εξετάσεις.

πηγή voria.gr

Follow us: