Με πολλά χαμόγελα  και αισιοδοξία το Κ.Δ.Η.Φ. Ειδική Παιδεία στη Λιβαδειά έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα και καλωσόρισε με ζεστασιά το νέο έτος.

Στην εκδήλωση συμμετείχαν τα άτομα, τα οποία φιλοξενούνται καθημερινά  στο κέντρο, οι οικογένειές τους, οι εργαζόμενοι αλλά και πολλοί ακόμη προσκεκλημένοι με ιδιαίτερη χαρά και συγκίνηση.

Την τελετή άνοιξε ο πρόεδρος του κέντρου  Μητροπολίτης Θηβών και Λεβαδείας κ. Γεώργιος , ο οποίος χαιρέτησε και μίλησε με όλους και ιδιαιτέρως με τα άτομα για τα οποία πλέον το κέντρο είναι το δεύτερο σπίτι τους.

Μετά την κοπή της πίτας, ο Σεβασμιότατος με έναν εγκάρδιο λόγο ευχαρίστησε όλους όσους συμμετέχουν στην προσπάθεια αναβάθμισης του ιδρύματος ενώ ακριβώς στους ίδιους τόνους κινήθηκε και ο λόγος της διευθύντριας του κέντρου κ. Ζάνταλη Αλεξάνδρας.

Η κ. Ζάνταλη,μάλιστα βρέθηκε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει, ότι στο κέντρο έγιναν προσλήψεις προσωπικού, καθώς οι ανάγκες και οι απαιτήσεις είναι πολύ μεγάλες.

Σημαντική δωρεά έγινε επίσης και από το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος. Ένα αυτοκίνητο είναι πλέον στη διάθεση του κέντρου για την εύκολη, γρήγορη και ασφαλή μετακίνηση των ατόμων.

Ωστόσο, κανείς τους δεν παρέλειψε να τονίσει, ότι οι ανάγκες τους δεν σταματάνε ποτέ και δεν πρέπει να ξεχνάμε τα άτομα με ειδικές ανάγκες-ικανότητες και τις οικογένειες αυτών.

Τέλος,από φέτος θα λειτουργεί συμβουλευτική ομάδα ειδικών με σκοπό την υποστήριξη των οικογενειών και των ανθρώπων που έχουν στο περιβάλλον τους άτομα με ειδικές ανάγκες-ικανότητες.

Η Εφημερίδα μας εύχεται σε όλους καλή χρονιά με υγεία και δύναμη στο δύσκολο και τόσο σημαντικό σας έργο.

Β.ΚΟΥΤΣ.

Follow us: