Tους   173 επιτυχόντες μαθητές του Δήμου Θηβαίων στις  Πανελλαδικές Εξετάσεις του  2017  βράβευσαν ο Δήμος και το Τοπικό Συμβούλιο Νέων, σε ειδική εκδήλωση, που έγινε στο Συνεδριακό Κέντρο Θήβας, την οποία

Χαιρέτησαν,  ο π. Γεώργιος Παπαγεωργίου, εκπροσωπώντας τον  Μητροπολίτη Θηβών και Λεβαδείας, ο βουλευτής Βοιωτίας Ν. Θηβαίος, ο Πρόεδρος  του Περιφερειακού Συμβουλίου Στερεάς Ελλάδας Γ. Ψυχογιός, ο Δήμαρχος Θηβαίων Σ. Νικολάου και ο Πρόεδρος του ΤΟΣΥΝ  Στ. Καλαμιώτης.

Ακολούθησαν οι απονομές επαίνων,  ξεκινώντας από τους επιτυχόντες με μόρια εισαγωγής πάνω από  18.000 καθώς και η βράβευση μαθητή Εσπερινού Λυκείου με την υψηλότερη βαθμολογία, οι οποίοι επιτυχόντες έλαβαν και ένα επιπλέον χρήσιμο δώρο (tablet)  για τις σπουδές τους από τους χορηγούς  EREN HELLAS A.E. , Όμιλος ΗΡΩΝ και Κατάστημα Η/Υ & Αναλώσιμων Π. Βλάχου στη Θήβα .

Στη συνέχεια απονεμήθηκαν έπαινοι στους επιτυχόντες ανά σχολείο ( Γενικά Λύκεια: 1ο,2ο,3ο Θήβας, Βαγίων, Θεσπιών -μαθητές από την ΔΕ Θίσβης, 1ο ΕΠΑΛ & Εσπερινό Λύκειο).

Τα παιδιά,  για την εισαγωγή τους στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευσης, τους γονείς και  εκπαιδευτικούς τους, συνεχάρη ο Δήμαρχος Θηβαίων Σ. Νικολάου, επισημαίνοντας ότι πρόθεση του Δήμου είναι αυτή η εκδήλωση να γίνει θεσμός, με απώτερο σκοπό την ενθάρρυνση των νέων, για να συνεχίζουν να προσπαθούν να εκπληρώνουν τους στόχους τους και ως επιβράβευση των επίπονων προσπαθειών τους κατά την διάρκεια της δωδεκαετούς φοίτησής τους στην Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση.

Follow us: