Παιδικά κάλαντα στον Μητροπολίτη

Μια πολύ όμορφη Χριστουγεννιάτικη παιδική εκδήλωση πραγματοποίησε, για πρώτη φορά, ο Οργανισμός Κοινωνικών Δομών της Μητρόπολης Θηβών και Λεβαδείας «Η Αρωγή».

Μια παράσταση Θεάτρου Σκιών «Ο Καραγκιόζης και το χαμένο Άστρο των Χριστουγέννων», με στόχο την ευαισθητοποίηση των παιδιών και την μετάδοση, με διδακτικό και γλαφυρό τρόπο, του πραγματικού μηνύματος των Χριστουγέννων.

Στην έννοια της πίστης και της αγάπης για το μεγάλο θαύμα της Γέννησης του Χριστού αναφέρθηκε ο Μητροπολίτης Θηβών και Λεβαδείας Γεώργιος, επισημαίνοντας ιδιαίτερα την έννοια της αγάπης με τις φιλανθρωπικές πράξεις που έχουν γίνει όλες αυτές τις ημέρες, ώστε όλα τα σπιτικά της επαρχίας μας να έχουν τα απαραίτητα για το Χριστουγεννιάτικό τους τραπέζι, καθώς και τις προσπάθειες που πραγματοποιούνται καθ’ όλη την διάρκεια του έτους , προκειμένου να απαλύνεται ο πόνος αυτών των οικογενειών.

Ο κ.κ. Γεώργιος ευχαρίστησε θερμά τον π. Παναγιώτη Βασιλείου, εφημέριο του Ιερού Ναού των Αγίων Νικολάου και Ρούφου Θηβών για την παραχώρηση της αίθουσας εκδηλώσεων και την φιλοξενία τους, τον Καραγκιοζοπαίχτη Κωνσταντίνο Ντούντα για τα εύστοχα μηνύματα που μετέφερε στα παιδιά αλλά και για την χορηγία της εκδήλωσης, τους εμπνευστές της εκδήλωσης, Αφροδίτη Νάκου Κοινωνική Λειτουργό της ΑΡΩΓΗΣ, την εθελόντρια Αικατερίνη Σταμέλου, αλλά και όλους τους εθελοντές της ΑΡΩΓΗΣ που εργάστηκαν για την πραγματοποίηση της εκδήλωσης, ευχόμενος σε όλους τους παρευρισκόμενους «ο νεογέννητος Χριστός να τους χαρίζει υγεία, δύναμη και υπομονή κάθε μέρα και σε όλες τις περιστάσεις της βίου τους», ενώ η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με τα κάλαντα της Πρωτοχρονιάς, από τα μικρά παιδιά, στον Μητροπολίτη .

 

 

Follow us: