Βοιωτική Ώρα

Η αδέσμευτη εφημερίδα

Tuesday, Oct 17th

Last update04:37:10 PM GMT

You are here:: ΑΡΧΕΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΘΛΗΤΙΚΑ Χρυσοί ξανά 2 αθλητές του Ν.Ο. Χαλκίδας Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα WAKEBOARD
Διαφήμιση
http://www.viotiki-ora.gr
eskarlas.gr

Χρυσοί ξανά 2 αθλητές του Ν.Ο. Χαλκίδας Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα WAKEBOARD

E-mail Εκτύπωση PDF
hide

Χρυσοί ξανάγιναν οι αθλητές του Ναυτικού Ομίλου Χαλκίδας στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Wakeboard, που διεξήχθη στον Ν.Ο. Βουλιαγμένης.

Δυο αθλητές του Ν.Ο.Χ. έκαναν εκπληκτική εμφάνιση, κατακτώντας και οι δύο την 1η θέση, εκτελώντας «στεγνά» προγράμματα, χωρίς πτώσεις, και στα δυο περάσματά τους και κάνοντας Πανελλήνια ρεκόρ!

Η Ελένη-Πελαγία Αλεξάνδρου και ο Άγγελος Θωμαΐδης, μετά από πολύ επίπονη προπόνηση, έκλεισαν την αγωνιστή περίοδο με απόλυτη επιτυχία αφού κατάφεραν να διατηρήσουν τους τίτλους τους και να συνεχίσουν να είναι πρότυπο για τους υπόλοιπους αθλητές των κατηγοριών τους.

Συγκεκριμένα, η Ελένη-Πελαγία κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο με σκορ 53,33 και εκτέλεσε φιγούρες υψηλού βαθμού δυσκολίας που πρώτη φορά θεάθηκαν στην κατηγορία της "under 14 girls", διατηρώντας έτσι, για 3η συνεχόμενη χρονιά, τον τίτλο της Πανελλήνιας Πρωταθλήτριας, εδραιώνοντας την υπεροχή της ίδιας και του Ν.Ο.Χ. που εκπροσωπεί, στο άθλημα του wakeboard!

Ο Άγγελος για 2η συνεχόμενη χρονιά κράτησε τον τίτλο του Πανελλήνιου Πρωταθλητή και άφησε παρακαταθήκη το πανελλήνιο ρεκόρ του - 37,89 βαθμούς -στην κατηγορία "under 9 boys", αφού την επόμενη χρονιά ανεβαίνει κατηγορία!

Ο Ν.Ο.Χ. συγχαίρει θερμά τους αθλητές του και τους εύχεται καλή συνέχεια.

Κοινοποιήστε