Βοιωτική Ώρα

Η αδέσμευτη εφημερίδα

Tuesday, Oct 17th

Last update04:37:10 PM GMT

You are here:: ΑΡΧΕΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΣΤΕΡΕΑ ΕΛΛΑΔΑ Εθελοντές εκπαιδευτικούς για να διδάξουν ελληνικά σε πρόσφυγες ζητά το Δίκτυο Αλληλεγγύης
Διαφήμιση
http://www.viotiki-ora.gr
eskarlas.gr

Εθελοντές εκπαιδευτικούς για να διδάξουν ελληνικά σε πρόσφυγες ζητά το Δίκτυο Αλληλεγγύης

E-mail Εκτύπωση PDF
hide

Με ανοικτή επιστολή προς εκπαιδευτικούς περιοχής Λιβαδειάς, είτε είναι εν ενεργεία, είτε συνταξιούχοι, είτε άνεργοι, το Δίκτυο Αλληλεγγύης για τους πρόσφυγες καλεί όποιον ενδιαφέρεται να συμμετάσχει στην προσπάθεια που γίνεται και να διδάξει εθελοντικά την Ελληνική Γλώσσα σε ενήλικες πρόσφυγες.

Η πρόσκληση απευθύνεται τόσο σε εκπαιδευτικούς της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, όσο και εργαζόμενους στον ιδιωτικό τομέα,

«Το Δίκτυο Αλληλεγγύης για τους πρόσφυγες στη Λιβαδειά κάνει προσπάθεια να υλοποιήσει - εκτός των άλλων - και τη δράση «Ελληνομάθεια για τους πρόσφυγες».

Απευθυνόμαστε στον Σύλλογο Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Λιβαδειάς και στην Ένωση Λειτουργών Μέσης Εκπαίδευσης Βοιωτίας, με την ακλόνητη πεποίθηση ότι Δάσκαλος - Λειτουργός σημαίνει πρωτίστως Εθελοντής, για να γνωστοποιήσουμε σε όλα τα μέλη σας αυτή μας την προσπάθεια και να ζητήσουμε την βοήθειά σας», αναφέρει η πρόσκληση.

Τα μαθήματα θα ξεκινήσουν τις επόμενες μέρες και οι ενδιαφερόμενοι δάσκαλοι, ξενόγλωσσοι καθηγητές, φιλόλογοι και θεολόγοι μπορούν να επικοινωνήσουν με το Δίκτυο για περισσότερες πληροφορίες.

«Ας διαδώσουμε τη Γλώσσα μας. Ας εκφράσουμε την Αγάπη μας προς τον πλησίον», καταλήγει στην σχετική πρόσκληση το Δίκτυο Αλληλεγγύης για τους πρόσφυγες στη Λιβαδειά.

Κοινοποιήστε