Βοιωτική Ώρα

Η αδέσμευτη εφημερίδα

Tuesday, Oct 17th

Last update04:37:10 PM GMT

You are here:: ΑΡΧΕΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΒΟΙΩΤΙΑ Νέα εκπαιδευτική «έφοδος» της Εφορείας Αρχαιοτήτων Βοιωτίας
Διαφήμιση
http://www.viotiki-ora.gr
eskarlas.gr

Νέα εκπαιδευτική «έφοδος» της Εφορείας Αρχαιοτήτων Βοιωτίας

E-mail Εκτύπωση PDF
hide

Με «Πνοές ανέμου» σε Θήβα, Σχηματάρι, Δίστομο!

«Κι' η Αυγή με τον Αστραίο γέννησε τους δυνατόκαρδους ανέμους και τον ξαστερωτή τον Ζέφυρο και τον γοργόδρομο βορέα και τον Νότο, ερωτικά με τον θεό σαν πλάγιασεν η θέαινα» αναφέρεται στο απόσπασμα της Θεογονίας του Ησιόδου, με το οποίο η Εφορεία Αρχαιοτήτων Βοιωτίας, γνωστοποιεί το εκπαιδευτικό πρόγραμμα, που θα υλοποιήσει, στα πλαίσια του εορτασμού Περιβάλλον και Πολιτισμός 2017 «Πνοές Ανέμων»..

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα φέρει τον τίτλο «Άνεμος ήταν... Η συμβολή του αέρα στη ναυσιπλοΐα», είναι διάρκειας 1.30 ώρας, απευθύνεται σε σχολικές ομάδες της Ε΄ και ΣΤ΄ Δημοτικού και θα διεξαχθεί στο Αρχαιολογικό Μουσείο Θηβών, το Αρχαιολογικό Μουσείο Σχηματαρίου και στην Αρχαιολογική Συλλογή Διστόμου..

Στο Αρχαιολογικό Μουσείο Σχηματαρίου, θα διεξαχθεί στις 19 Οκτωβρίου, ώρα 11.00-12.30 π.μ…

Στην Αρχαιολογική Συλλογή Διστόμου, την ίδια ημερομηνία και ώρες και στο Αρχαιολογικό Μουσείο Θηβών, στις 20 Οκτωβρίου 2017, ώρα 11.00-12.30 π.μ…

Για όλα τα εκπαιδευτικά προγράμματα απαιτείται δήλωση συμμετοχής, κάθε ομάδα θα περιλαμβάνει 25 παιδιά και στην περίπτωση που εκδηλωθεί μεγάλο ενδιαφέρον, το πρόγραμμα θα επαναληφθεί κατόπιν συνεννοήσεως. 

Κοινοποιήστε