Βοιωτική Ώρα

Η αδέσμευτη εφημερίδα

Tuesday, Oct 17th

Last update04:37:10 PM GMT

You are here:: ΑΡΧΕΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΒΟΙΩΤΙΑ Σύγχρονο Kλειστό Γυμναστήριο απέκτησε και το Μαυρομμάτι του Δήμου Αλιάρτου – Θεσπιέων
Διαφήμιση
http://www.viotiki-ora.gr
eskarlas.gr

Σύγχρονο Kλειστό Γυμναστήριο απέκτησε και το Μαυρομμάτι του Δήμου Αλιάρτου – Θεσπιέων

E-mail Εκτύπωση PDF
hide

Mε χρηματοδότηση από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας

Παρουσία εκπροσώπων των τοπικών αρχών, αθλητικών συλλόγων και πλήθους πολιτών εγκαινιάστηκε το νέο κλειστό γυμναστήριο του Δήμου Αλιάρτου – Θεσπιέων στο Μαυρομμάτι.

Πρόκειται για ένα έργο προϋπολογισμού 1,2 εκ. ευρώ που κατασκευάστηκε σε χρόνο ρεκόρ, με χρηματοδότηση από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.

«O Δήμος Αλιάρτου - Θεσπιέων κατόρθωσε μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα να υλοποιήσει το χρόνιο αίτημα της νεολαίας της ευρύτερης περιοχής, με την στήριξη της Περιφέρειας και προσωπικά του Περιφερειάρχη Κωνσταντίνου Μπακογιάννη», επεσήμανε ο Δήμαρχος Γιώργος Ντασιώτης και πρόσθεσε: «Είναι σύγχρονο Γυμναστήριο, το δεύτερο που εγκαινιάζεται σε ένα χρόνο, που αποτελείται: από αίθουσα αθλοπαιδιών και γυμναστικής, βοηθητικούς χώρους για τους αθλούμενους, χώρους διοικητικής υποστήριξης, αποθήκη οργάνων, μηχανοστάσιο, κερκίδες χωρητικότητας 360 θεατών και βοηθητικούς χώρους θεατών».

Πριν την τελετή των εγκαινίων έγινε φύτευση μιας ελιάς στον προαύλιο χώρο του Κλειστού Γυμναστηρίου από τον Γ. Ντασιώτη και τον Κ. Μπακογιάννη και στη συνέχεια ακολούθησαν ομιλίες.

Ο Δήμαρχος αφού ευχαρίστησε όλους όσοι συνέβαλλαν (Δημοτικούς Συμβούλους και συνεργάτες, Υπαλλήλους του Δήμου, αλλά και τις πρώην Δημοτικές Αρχές) στην υλοποίηση του έργου αναφέρθηκε στην προσωπική συμβολή του Περιφερειάρχη κ. Μπακογιάννη, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «χωρίς την συμβολή του τίποτα δε θα γινόταν».

«Το νέο κλειστό γυμναστήριο ενισχύει τα αθλητικά δρώμενα του Δήμου σε ότι αφορά το μπάσκετ και άλλα αθλήματα, ενώ πλέον μαζί με τις υπόλοιπες σύγχρονες αθλητικές εγκαταστάσεις, δίνουν διεξόδους στη νεολαία μας και καθιστούν το Δήμο μας σημείο αναφοράς στην ευρύτερη περιοχή .

Άλλος ένας μεγάλος στόχος του Δήμου Αλιάρτου – Θεσπιέων επιτυγχάνεται ύστερα από επίπονες προσπάθειες, υπομονή και επιμονή για την καλύτερη ποιότητα ζωής των κατοίκων και για την ενδυνάμωση του αθλητισμού στην περιοχή μας», είπε ο Δήμαρχος.

Επίσης ο κ. Ντασιώτης αναφέρθηκε σε έναν σύντομο απολογισμό των αθλητικών πεπραγμένων της Δημοτικής Αρχής, ο οποίος αφορά 30 παρεμβάσεις και πιο συγκεκριμένα 10 γηπέδων ποδοσφαίρου, 10 γηπέδων Μπάσκετ, 3 γηπέδων βόλεϊ, 2 γηπέδων Τέννις, 2 κλειστών Γυμναστηρίων και εκσυγχρονισμό 2 Δημοτικών Σταδίων.

Ο Περιφερειάρχης επεσήμανε τη σπουδαιότητα του κλειστού γυμναστηρίου τονίζοντας πως το έχει ανάγκη η νέα γενιά, ενώ παράλληλα εξέφρασε την ικανοποίησή του για την ολοκλήρωσή του σε χρόνο ρεκόρ.

Τόσο πριν όσο και μετά την τέλεση των εγκαινίων υπήρξε πληθώρα αθλητικών επιδείξεων από παιδιά της περιοχής και η βραδιά έκλεισε με χορευτικά του Συλλόγου Μαυρομματίου.

Κοινοποιήστε