Βοιωτική Ώρα

Η αδέσμευτη εφημερίδα

Friday, Oct 20th

Last update04:42:45 PM GMT

You are here:: ΑΡΧΕΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΛΙΒΑΔΕΙΑ Στις 12 Αυγούστου ολοκληρώνεται η φετινή περίοδος στην κατασκήνωση του Δήμου Λεβαδέων στην Παλιομηλιά Ελικώνα
Διαφήμιση
pikasishearing.gr

Στις 12 Αυγούστου ολοκληρώνεται η φετινή περίοδος στην κατασκήνωση του Δήμου Λεβαδέων στην Παλιομηλιά Ελικώνα

E-mail Εκτύπωση PDF
hide

 

paliomilia2

 

 

 

Με την καθιερωμένη αποχαιρετιστήρια εκδήλωση έκλεισε και η τρίτη κατασκηνωτική περίοδος στο κατασκηνωτικό κέντρο του Δήμου Λεβαδέων στην Παλιομηλιά του Ελικώνα και στις 12 Αυγούστου ολοκληρώνεται η τετάρτη περίοδος λειτουργίας και φιλοξενίας περίπου 300 παιδιών κατά τη διάρκεια της φετινής περιόδου.

Στόχος της δημοτικής αρχής είναι να συνεχίσει τις εργασίες αναβάθμισης στις κατασκηνώσεις και για το νέο έτος να ολοκληρώσει τις παρεμβάσεις της, στο ανοιχτό μέχρι σήμερα, εστιατόριο.

Η Δήμαρχος Λεβαδέων Γιώτα Πούλου που παραβρέθηκε στην εκδήλωση ευχαρίστησε όλους όσοι συμβάλλουν στην εύρυθμη λειτουργία της κατασκήνωσης.

«Τα παιδιά είναι πολύ χαρούμενα, είμαστε ικανοποιημένοι από την εξέλιξη της κατασκηνωτικής περιόδου. Κάθε χρόνο βελτιώνουμε τις υποδομές μας, το προσωπικό είναι πάντα το κατάλληλο και νομίζω ότι οι δημότες και τα παιδιά απολαμβάνουν αυτή την παροχή του Δήμου», σημείωσε μεταξύ άλλων η Δήμαρχος.

Τα έξοδα για την κατασκήνωση ανέρχονται σε περίπου 50.000 ευρώ ωστόσο η δαπάνη των γονέων είναι συμβολική

«Είναι κάτι που το οφείλουμε στους δημότες, τρακόσια παιδιά φιλοξενούνται κάθε καλοκαίρι. Δεν είναι μόνο η φιλοξενία στο βουνό αλλά η όλη εκπαίδευση και οι δραστηριότητες για να αγαπήσουν τη φύση, το περιβάλλον. Ευχαριστώ όλους τους εθελοντές, τα σωματεία, τους αθλητικούς συλλόγους που λειτουργούν στην περιοχή μας και έρχονται με πολύ μεγάλη αγάπη και διάθεση προσφοράς ώστε τα παιδιά να περνάνε πολύ ωραία και δημιουργικά το χρόνο τους», είπε η κ. Πούλου και πρόσθεσε: «Ο Δήμος Λεβαδέων με ίδιους πόρους και με μια μικρή συμβολική συνδρομή από τους γονείς συνεχίζει τις προσπάθειες αναβάθμισης του κατασκηνωτικού κέντρου με πρώτο στόχο για την επόμενη χρονιά τις εργασίες στο χώρο του εστιατορίου. Πέρσι φτιάξαμε όλες τις σκεπές, βάλαμε τα κάγκελα και κάναμε εργασίες για την ασφάλεια των παιδιών, φέτος βάλαμε το αλεξικέραυνο και θα προχωρήσουμε με τον χώρο του εστιατορίου ώστε να γίνει πιο λειτουργικός και για τα παιδιά αλλά να μπορεί η κατασκήνωση να χρησιμοποιηθεί και σε άλλες περιόδους από συλλόγους και σωματεία που μπορεί να το ζητήσουν».

Γ.ΜΠΑΡ.