Βοιωτική Ώρα

Η αδέσμευτη εφημερίδα

Tuesday, Oct 17th

Last update04:37:10 PM GMT

You are here:: ΑΡΧΕΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΘΗΒΑ Βράβευση των Εθελοντών!
Διαφήμιση
http://www.viotiki-ora.gr
eskarlas.gr

Βράβευση των Εθελοντών!

E-mail Εκτύπωση PDF
hide

Του Κοινωνικού Φροντιστηρίου από τον Δήμαρχο Θηβαίων..

Τους εθελοντές εκπαιδευτικούς και  ιδιοκτήτες ιδιωτικών φροντιστηρίων Μέσης Εκπαίδευσης,  που συμμετείχαν στο «Κοινωνικό Φροντιστήριο Δήμου Θηβαίων» βράβευσε ο Δήμαρχος Σπ. Νικολάου, παρουσία του Προέδρου της Επιτροπής Κ.Φ. Κ. Χαρέμη και της Συντονίστριας της Δομής – μέλος της Επιτροπής  Δ. Προκοπίου, ως ελάχιστη ένδειξη σεβασμού και ευγνωμοσύνης στην σημαντική εκπαιδευτική αρωγή που προσέφεραν, σε μαθητές οι οικογένειες των οποίων, λόγω των δύσκολων οικονομικών συνθηκών, δεν μπορούσαν να ανταπεξέλθουν στα σχετικά με την εκπαίδευση έξοδα.

Το Κοινωνικό Φροντιστήριο λειτουργεί στον Δήμο Θηβαίων από το 2012 υπό την εποπτεία του Αυτοτελούς Τμήματος Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας, Πολιτισμού & Αθλητισμού και της Επιτροπής Κοινωνικού Φροντιστηρίου και  παρέχει δωρεάν μαθήματα σε εβδομαδιαία βάση σε μαθητές Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, μαθήματα, που γίνονται από εθελοντές εκπαιδευτικούς στο 2ο Γυμνάσιο Θήβας καθώς και σε ιδιωτικά φροντιστήρια.

Οι  αιτήσεις μαθητών για παροχή δωρεάν ενισχυτικής διδασκαλίας ανήλθαν στις 34, εκ των οποίων 16 Γυμνασίου και 18 Λυκείου, και εγκρίθηκαν όλες από την αρμόδια επιτροπή καθώς πληρούσαν τα οικονομικά και κοινωνικά κριτήρια.

Η Επιτροπή του Κοινωνικού Φροντιστηρίου Δήμου Θηβαίων ευχαριστεί και συγχαίρει θερμά για την πολύτιμη συμμετοχή τους σ’ αυτή την κοινωνική δράση και την προσπάθεια για ισότητα στην πρόοδο και στην παρεχόμενη παιδεία, τους

εθελοντές εκπαιδευτικούς που δίδαξαν, τα ιδιωτικά Κέντρα Φροντιστηριακής Εκπαίδευσης, τους εκπαιδευτικούς που δήλωσαν εθελοντική συμμετοχή αλλά δυστυχώς δεν υπήρξε ζήτηση των προσφερόμενων ειδικοτήτων ή μαθημάτων και τον Διευθυντή του 2ού Γυμνασίου Θήβας Λ. Κούτσικο για την  συνεργασία και την βοήθειά του στην υλοποίηση αυτής της πρωτοβουλίας, τον Δ. Τσομπανέλη  για τα αντικλείδια των αιθουσών και τον Ν. Λεμονάκο για τις πλαστικοποιήσεις των  επαίνων.

Κοινοποιήστε