Βοιωτική Ώρα

Η αδέσμευτη εφημερίδα

Monday, Sep 25th

Last update06:56:04 PM GMT

You are here:: ΑΡΧΕΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΒΟΙΩΤΙΑ «Ετοιμοπόλεμη» η Βοιωτία!
http://www.viotiki-ora.gr
eskarlas.gr
buzzin
buzzin
buzzin

«Ετοιμοπόλεμη» η Βοιωτία!

E-mail Εκτύπωση PDF
hide

Συγκέντρωση στα Δικαστήρια της Θήβας…

Δ. Δημητρίου: «Δικάζουν όλη την κοινωνία της Βοιωτίας, γιατί τόλμησε να διαμαρτυρηθεί για την διάλυση της Υγείας. Αν αυτό δεν είναι πολιτική κατάντια και ιδεολογικός ξεπεσμός, τότε τι είναι;»

«Πολιτική κατάντια» και «ιδεολογικό ξεπεσμό» χαρακτηρίζει την δίωξη των πολιτών, που διαμαρτυρήθηκαν για την Υγεία, στο 90 χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Αθηνών – Λαμίας, στις 18 Ιουλίου 2014, καλώντας τους πολίτες να  δώσουν μαζικό παρόν στα Δικαστήρια Θήβας την Τρίτη 23 Μαΐου, στις 9.00 το πρωί.

«Με ομόφωνη απόφαση όλων των φορέων  του Νομού, οι πολίτες προχώρησαν σε ειρηνική διαδήλωση  διαμαρτυρόμενοι για την υποβάθμιση της υγείας  στα δυο νοσοκομεία  και αντί να ασκηθεί δίωξη στους επίσημους διοργανωτές, διώκουν συμπολίτες μας, που έφτασαν εκεί με δικά τους αυτοκίνητα και τα στάθμευσαν στους παράδρομους» τονίζει ο Πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Θήβας Δ. Δημητρίου, σημειώνοντας ότι με βάση συγκεκριμένο νόμο, οι «δήθεν παραβάσεις» για τις οποίες ασκήθηκε η δίωξη θα έπρεπε να τεθούν στο αρχείο…

«Άρα, είναι ολοφάνερο ότι πρόκειται για διώξεις με καθαρά πολιτικά μηνύματα, ότι όποιος αντιδρά και διαμαρτύρεται , «πρέπει να συμμορφωθεί και να σωπάσει με οποιονδήποτε τρόπο για να καμφθεί το ηθικό του και τίποτα δεν είναι τυχαίο, αφού το 4ο μνημόνιο, σημαίνει ξεπούλημα των πάντων  και εξόντωση του Ελληνικού λαού, επομένως,  το πολιτικό σύστημα στην προσπάθεια του να επιβιώσει,  καταστέλλει οποιαδήποτε αντίδραση, οδηγώντας σε συνθήκες χουντοποίησης και είναι χρέος όλων μας να αγωνιστούμε με ενότητα για να μην μετατραπούν στοιχειώδης κοινωνικές παροχές όπως η υγεία και η μόρφωση σε προνόμιο για λίγους. Είναι ώρα να βαδίσουμε όλοι μαζί , τώρα είναι η ανάγκη να γίνουμε το ρεύμα ανατροπής και διεξόδου αν θέλουμε να επιβιώσουμε»  τονίζει ο κ. Δημητρίου, καλώντας τους συμπολίτες του  να επιτρέψουν την Τρίτη να τιμωρηθεί κανένας! «Είναι ντροπή για μια    αριστερή κυβέρνηση, που σαν αντιπολίτευση  είχε υποστηρίξει δυναμικά την συγκεκριμένη διαμαρτυρία, να έχει υπόδικη ολόκληρη την Βοιωτική κοινωνία,  για το αυτονόητο συνταγματικό της δικαίωμα, να διεκδικήσει από την πολιτεία την προστασία του βασικότερου αγαθού της Υγείας. Αν αυτό δεν είναι πολιτική κατάντια και ιδεολογικός ξεπεσμός, τότε τι είναι;» υπογραμμίζει, καλώντας όλους, να δείξουν την έμπρακτη αλληλεγγύη και συμπαράσταση τους , απέναντι σε όσους επιλέγουν να καταστείλουν κάθε αγωνιζόμενη φωνή.