Βοιωτική Ώρα

Η αδέσμευτη εφημερίδα

Monday, Sep 25th

Last update06:56:04 PM GMT

You are here:: ΑΡΧΕΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΘΗΒΑ Δημοτικό Συμβούλιο Θήβας για τις διώξεις των διοδίων!
http://www.viotiki-ora.gr
eskarlas.gr
buzzin
buzzin
buzzin

Δημοτικό Συμβούλιο Θήβας για τις διώξεις των διοδίων!

E-mail Εκτύπωση PDF
hide

«Καταδικάζουμε απερίφραστα τις ποινικές διώξεις που ασκήθηκαν ως άδικες και απαράδεκτες..»

Κάλεσμα στους δημότες σε συγκέντρωση συμπαράστασης των κατηγορούμενων στα Δικαστήρια ..

Το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Θηβαίων σε τακτική συνεδρίασή του στις 26 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2017, με έκπληξη πληροφορήθηκε την άσκηση ποινικών διώξεων για το αδίκημα της κατάληψης οδοστρώματος και της παρεμπόδισης λειτουργίας σταθμών διοδίων από την Εισαγγελία Πλημ/κών Θήβας σε βάρος συμπολιτών μας που συμμετείχαν στην συγκέντρωση διαμαρτυρίας που διοργάνωσαν στις 18-7-2014 τα Εργατικά Κέντρα Θηβών και Λιβαδειάς για την υποβάθμιση των Νοσοκομείων της Θήβας και της Λιβαδειάς στο χώρο των μετωπικών διοδίων Θηβών στη χ.θ. 93 της ΠΑΘΕ/Τμήμα Αθηνών – Λαμίας.

Ο σκοπός της συγκέντρωσης ήταν να κάνει ευρύτερα γνωστό και να αναδείξει το ιδιαίτερα οξύ πρόβλημα στον τομέα της Υγείας εξαιτίας της υποστελέχωσης και υποχρηματοδότησης των δύο Νοσοκομείων με αποτέλεσμα να υπάρχει κίνδυνος εκ του λόγου τούτου να χαθούν ανθρώπινες ζωές, θέμα που κατ’ επανάληψη έχει απασχολήσει το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Θηβαίων, και όχι η παρεμπόδιση του σταθμού διοδίων.

Στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας συμμετείχε και ο Δήμος Θηβαίων με την παρουσία του Δημάρχου Θηβαίων και πολλών δημοτικών συμβούλων, όπως και άλλοι επαγγελματικοί και επιστημονικοί φορείς της πόλης μας και πολλοί δημότες στην προσπάθειά μας να προστατεύσουμε τα υπέρτατα αγαθά της ζωής και της υγείας, ζητώντας τη χρηματοδότηση και τη στελέχωση των δύο Νοσοκομείων.

Το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Θηβαίων καταδικάζει απερίφραστα τις ποινικές διώξεις που ασκήθηκαν ως άδικες και απαράδεκτες.

Διαδηλώνει την ακράδαντη θέλησή του να προασπίσει μαζί με όλους τους φορείς και τους δημότες του Δήμου μας το πρώτιστο αγαθό της Δημόσιας Υγείας και θα συνεχίσει να αγωνίζεται αταλάντευτα μαζί τους για την αναβάθμιση του Νοσοκομείου της Θήβας.

Εκφράζει την αμέριστη συμπαράστασή του στους διωκόμενους πολίτες του Δήμου μας και σε όσους άλλους παρευρέθηκαν στη συγκέντρωση ενάντια στην απαξίωση των παρεχόμενων Υπηρεσιών Υγείας από τα Νοσοκομεία Θήβας και Λιβαδειάς στους οποίους ο Δήμος Θηβαίων θα προσφέρει κάθε νομική και ηθική υποστήριξη ενάντια στις αβάσιμες και άδικες κατηγορίες.

Καλεί τους δημότες σε συγκέντρωση συμπαράστασης των κατηγορούμενων συμπολιτών μας στο Δικαστικό Μέγαρο Θήβας στις 23-5-2017 στις 9:00π.μ. ενάντια στις άδικες ποινικές διώξεις και για  να διατρανώσουμε τη θέλησή μας να συνεχίσουμε τον αγώνα για την αναβάθμιση του Νοσοκομείου μας.

Εξουσιοδοτεί τον Δήμαρχο Θηβαίων να επιδώσει μαζί με μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου ψήφισμα στην Εισαγγελία Πλημ/κών Θήβας.