Βοιωτική Ώρα

Η αδέσμευτη εφημερίδα

Monday, Sep 25th

Last update06:56:04 PM GMT

You are here:: ΑΡΧΕΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΣΤΕΡΕΑ ΕΛΛΑΔΑ Νέοι Γενικοί Γραμματείς
http://www.viotiki-ora.gr
eskarlas.gr
buzzin
buzzin
buzzin

Νέοι Γενικοί Γραμματείς

E-mail Εκτύπωση PDF
hide

Στις Αποκεντρωμένες Διοικήσεις

Ο πρ. Αντινομάρχης Μαγνησίας στην Θεσσαλίας-Ηπείρου-Στερέας Ελλάδας ..

Την απόφαση για τους 7 νέους επικεφαλής των Αποκεντρωμένων Διοικήσεων,  που επελέγησαν από το ΑΣΕΠ,  υπέγραψε  ο υπουργός Εσωτερικών Π. Σκουρλέτης…

Στην Αποκεντρωμένη Αττικής επελέγη ο Σπύρος Κοκκινάκης, πρώην γενικός γραμματέας Υγείας και στενός συνεργάτης του υπουργού Ναυτιλίας Π. Κουρουμπλή..

Στην Αποκεντρωμένη Μακεδονίας-Θράκης, αναλαμβάνει ο μέχρι σήμερα επικεφαλής της Διεύθυνσης Κοινωφελών Περιουσιών Ιωάννης Σάββας…

Στην Αποκεντρωμένη Θεσσαλίας-Ηπείρου-Στερεάς Ελλάδας, ο πρώην αντινομάρχης Μαγνησίας Νίκος Ντίτορας.

Στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Κρήτης αναλαμβάνει η Μαρία Κοζυράκη, δευθύντρια στην Διεύθυνση Δασών, δασολόγος και αρχιτέκτονας τοπίου, μέλος του ΓΕΩΤΕΕ.

Στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Δυτικής Ελλάδας-Πελοποννήσου-Ιονίων νήσων αναλαμβάνει ο δικηγόρος, Διευθυντής Διοίκησης και μέλος του ΔΣ του Διοικητικού Επιμελητηρίου Νίκος Παπαθεόδωρου.

Στην Αποκεντρωμένη  Διοίκηση  Ηπείρου-Δυτικής Μακεδονίας παραμένει ο ασκών σήμερα καθήκοντα Γενικού Γραμματέα, Βασίλης Μιχελάκης ..

Στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αιγαίου παραμένει ο, επίσης, ασκών σήμερα τα συγκεκριμένα καθήκοντα, ο Νίκος Θεοδωρίδης, πτυχιούχος Δασολόγος – Περιβαλλοντολόγος του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (Α.Π.Θ.) με Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Ειδίκευσης (M.Sc.), που είναι Διδάκτορας (Ph.D.) της Σχολής Δασολογίας και Φυσικού Περιβάλλοντος του Α.Π.Θ.