Βοιωτική Ώρα

Η αδέσμευτη εφημερίδα

Monday, Sep 25th

Last update06:56:04 PM GMT

You are here:: ΑΡΧΕΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΣΤΕΡΕΑ ΕΛΛΑΔΑ Συνεδριάζει η ΠΕΔ Στερεάς Ελλάδας!
http://www.viotiki-ora.gr
eskarlas.gr
buzzin
buzzin
buzzin

Συνεδριάζει η ΠΕΔ Στερεάς Ελλάδας!

E-mail Εκτύπωση PDF
hide

Διοργάνωση συνεδρίων και ημερίδων..

Στην 6η συνεδρίαση του προχωρά το Διοικητικό Συμβούλιο της Π.Ε.Δ. Στερεάς Ελλάδας, σήμερα Παρασκευή 19 Μαϊου, στις 10.30 το πρωϊ, στα γραφεία της στην Λαμία..

Τα θέματα της συνεδρία είναι συνολικά 5, με πρώτο την πρόταση για διοργάνωση Θεματικού Συνεδρίου με θέμα «ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ, ΠΑΙΔΕΙΑ, ΝΕΟΛΑΙΑ & ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ»..

Δεύτερο θέμα είναι ο ορισμός εκπροσώπου της Π.Ε.Δ. Στερεάς Ελλάδας για την Άτυπη Περιφερειακή Επιτροπή των Αντιπροσώπων του προγράμματος RCIA και ακολουθούν, η συνδιοργάνωση ημερίδας με θέμα «Μεταρρύθμιση της Τοπικής Αυτοδιοίκησης – Νέες τεχνολογίες και Έξυπνες Πόλεις» της σύμπραξης των Πανεπιστημίων του Μεταπτυχιακού Προγράμματος της Ε.Ε.Τ.Α.Α. με τίτλο: «Τοπική και Περιφερειακή Ανάπτυξη και Αυτοδιοίκηση» και της Π.Ε.Δ. Στερεάς Ελλάδας, η

συνδιοργάνωση και άλλης ημερίδας για το πρόγραμμα LIFE στις 30.5.2017 από την Π.Ε.Δ. Στερεάς Ελλάδας, την Ε.Ε.Τ.Α.Α., το Πράσινο Ταμείο και την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας και τελευταίο είναι  ο ορισμός εκπροσώπων της Π.Ε.Δ. Στερεάς Ελλάδας για την συγκρότηση Συμβουλίων Πολεοδομικών Θεμάτων και Αμφισβητήσεων (ΣΥ.ΠΟ.ΘΑ.) .