Βοιωτική Ώρα

Η αδέσμευτη εφημερίδα

Monday, Sep 25th

Last update06:56:04 PM GMT

You are here:: ΑΡΧΕΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΘΛΗΤΙΚΑ Με το ένα "πόδι" στην Super League ο Λεβαδειακός
http://www.viotiki-ora.gr
eskarlas.gr
buzzin
buzzin
buzzin

Με το ένα "πόδι" στην Super League ο Λεβαδειακός

E-mail Εκτύπωση PDF
hide

Πάρα πολύ δύσκολη έχει γίνει πλέον η κατάσταση για την παραμονή του Ηρακλή στη Σούπερ Λίγκα. Ο «Γηραιός» (όπως κι η Βέροια) δεν αδειοδοτήθηκε και εφόσον αυτό συμβεί και στη δευτεροβάθμια επιτροπή, ο Λεβαδειακός που πήρε την άδεια στο «λεπτό» θα σωθεί.

Προς επιβεβαίωση όσων είχαν δει το φως της δημοσιότητας το προηγούμενο διάστημα ο «Γηραιός» δεν έλαβε άδεια από την αρμόδια επιτροπή της ΕΠΟ εφόσον ο φάκελός του κρίθηκε ανεπαρκής, ενώ η Βέροια δεν κατέθεσε καν φάκελο.

Αν λοιπόν το ίδιο συμβεί και στη δευτεροβάθμια επιτροπή (κάτι που θεωρείται εξαιρετικά πιθανό βάσει των εκκρεμοτήτων που έχει η ΠΑΕ), ο Λεβαδειακός θα καταφέρει για μια ακόμη σεζόν να μείνει και να αγωνιστεί στην Σούπερ Λίγκα.

Μάλιστα σε ότι αφορά την αδειοδότηση του Λεβαδειακού όπως ανακοίνωσε η ΠΑΕ, αυτή εξασφαλίστηκε μέσα σε ελάχιστα λεπτά.

Όπως ενημέρωσε επίσημα η ομάδα της Λιβαδειάς η Γιούλη Κυριαζή και ο Θανάσης Φλώρος παρουσιάστηκαν στην επιτροπή της ΕΠΟ και μέσα σε λίγα λεπτά πήραν την αδειοδότηση για την επόμενη σεζόν.

«Σήμερα στα κεντρικά γραφεία της ΕΠΟ παρευρέθηκαν οι εκπρόσωποι της ΠΑΕ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ , Γιούλη Κυριαζή και Θανάσης Φλώρος. Χρειάστηκαν μόνο λίγα λεπτά στην Επιτροπή Αδειοδοτήσεων της ΕΠΟ για να χορηγήσει αδειοδότηση στην ΠΑΕ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ», αναφέρει συγκεκριμένα η σχετική ανακοίνωση του Λεβαδειακού.

Κοινοποιήστε