Βοιωτική Ώρα

Η αδέσμευτη εφημερίδα

Monday, Sep 25th

Last update06:56:04 PM GMT

You are here:: ΑΡΧΕΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΛΙΒΑΔΕΙΑ Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός •Tμήμα Λιβαδειάς
http://www.viotiki-ora.gr
eskarlas.gr
buzzin
buzzin
buzzin

Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός •Tμήμα Λιβαδειάς

E-mail Εκτύπωση PDF
hide

Ρούχα και είδη ατομικής υγιεινής πρόσφερε στις κρατούμενες των φυλακών Ελαιώνα

Τις γυναικείες φυλακές του Ελαιώνα Θηβών, επισκέφθηκε το Τοπικό Τμήμα του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Λιβαδειάς και πρόσφερε στις κρατούμενες ιματισμό, και είδη ατομικής υγιεινής.

Με αυτή την επίσκεψη οι εθελοντές, όπως σημείωσαν εκ μέρους του Δ.Σ. ο Πρόεδρος Γιάννης Καρατζάς και η Γραμματέας Αγγελική Μπίνιου, προσπάθησαν ενόψει της παγκόσμιας ημέρα του Ερυθρού Σταυρού να προσφέρουν μια ζεστή αγκαλιά, να μεταδώσουν την αγάπη και την θετική τους ενέργεια.

Παράλληλα διεξήχθη μια ιδιαίτερα εποικοδομητική συζήτηση με τον Διευθυντή του καταστήματος κράτησης κ. Μακρή, με τις κοινωνικές λειτουργούς κα. Λέντα και κα. Πολυτάρχου, παρουσία της Γενικής Γραμματέως του Τοπικού Τμήματος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Λιβαδειάς κας Μπίνιου ενώ έγινε και ξενάγηση στους χώρους του καταστήματος κράτησης (σχολείο, ιατρεία κ.λ.π).

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης δόθηκε έμφαση στο πως ο ΕΕΣ μπορεί και στο μέλλον να συμβάλει προκειμένου η παρεχόμενη βοήθεια να είναι πιο αποτελεσματική, ούτως ώστε να υποστηριχθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο αυτή η ευαίσθητη ομάδα ανθρώπων προκειμένου να ενταχθεί ομαλά στο κοινωνικό γίγνεσθαι.

«Πραγματικά αντιληφθήκαμε ότι καθημερινά αγωνίζονται προκειμένου να διατηρούν το κατάστημα σε άριστη κατάσταση, τους υποσχεθήκαμε λοιπόν φεύγοντας ότι θα επαναλάβουμε την επίσκεψη και θα προσφέρουμε από την πλευρά μας τα μέγιστα», σημείωσαν τα μέλη του Τοπικού Τμήματος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Λιβαδειάς.

Κοινοποιήστε