Βοιωτική Ώρα

Η αδέσμευτη εφημερίδα

Tuesday, Oct 17th

Last update04:37:10 PM GMT

You are here:: ΑΡΧΕΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΒΟΙΩΤΙΑ Δήμος Διστόμου Αράχωβας-Αντίκυρας Συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου
Διαφήμιση
http://www.viotiki-ora.gr
eskarlas.gr

Δήμος Διστόμου Αράχωβας-Αντίκυρας Συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου

E-mail Εκτύπωση PDF
hide

Με 13 θέμα ημερήσιας διάταξης συνεδριάζει στις 7.00 το απόγευμα σήμερα Πέμπτη 20 Απριλίου, το Δημοτικό Συμβούλιο Διστόμου – Αράχωβας – Αντίκυρας,  στην αίθουσα συνεδριάσεων του δημοτικού καταστήματος στο Δίστομο..

Το πρώτο, δεύτερο και τρίτο θέμα της συνεδρίασης αφορούν ενημερώσεις – συζητήσεις, από την προϊσταμένη του Οικονομικού Τμήματος,    για την Κοινωφελή Εταιρεία του Δήμου και την Τράπεζα Πειραιώς ..

Στην συνέχεια το Σώμα καλείται να αποδεχθεί 96.722,28 ευρώ από ΥΠΕΣ της Δ κατανομής ΚΑΠ 2017 και ακολουθούν οι αναμορφώσεις προϋπολογισμού οικ. έτους 2017, διαγραφές οφειλετών από τους χρηματικούς καταλόγους του Δήμου, η διάθεση πίστωσης για συμμετοχή του Δήμου στην εκδήλωση ΕΥΧΙΔΕΙΟΣ ΑΘΛΟΣ, η εφαρμογή προγράμματος δακοκτονίας έτους 2017, η συγκρότηση Επιτροπής Οριστικής Παραλαβής του έργου της διαμόρφωσης του Ηρώου και του περιβάλλοντος χώρου της Αντίκυρας,  η έγκριση απόφασης του Δ.Σ. της ΚΔΕΤΠΔΑΑ για αναμορφώσεις πρ/σμου οικ. έτους 2017 και η έγκριση της εισηγητικής της έκθεσης, ψήφισμα για την απαξιωτική συμπεριφορά του υπουργού Εσωτερικών και τέλος ενημέρωση για τις Ανεμογεννήτριες.