Βοιωτική Ώρα

Η αδέσμευτη εφημερίδα

Friday, Oct 20th

Last update04:42:45 PM GMT

You are here:: ΑΡΧΕΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΛΙΒΑΔΕΙΑ Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός -Παράρτημα Λιβαδειάς
Διαφήμιση
pikasishearing.gr

Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός -Παράρτημα Λιβαδειάς

E-mail Εκτύπωση PDF
hide

Σε 35 οικογένειες που είχαν ανάγκη πρόσφερε το γιορτινό τραπέζι

το Τμήμα Λιβαδειάς του ΕΕΣ

Επιπλέον τρόφιμα προκειμένου να γεμίσει το γιορτινό τραπέζι 35 άπορων οικογενειών της περιοχής κατάφερε να συγκεντρώσει την περίοδο του Πάσχα το Τοπικό τμήμα Λιβαδειάς του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού πέρα από το γεγονός ότι παρέχει καθημερινά τρόφιμα και ιματισμό, όπως σημειώνουν εκ μέρους του Δ.Σ. ο Πρόεδρος Γιάννης Καρατζάς και η Γραμματέας Αγγελική Μπίνιου.

Παράλληλα χαρακτηρίζουν συγκινητική την ανταπόκριση του κόσμου που συνέδραμε σ’ αυτή την προσπάθεια παρά τις δυσκολίες που όλοι αντιμετωπίζουμε δείχνοντας έμπρακτα την στήριξη και την πίστη στο έργο του τμήματος μας.

Για την επιτυχημένη ολοκλήρωση της δράσης με σχετική ανακοίνωση ευχαριστούν «όλους όσους ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα και ιδιαίτερα τον Διευθυντή, τους εκπαιδευτικούς, τους γονείς και μαθητές του 2ου και 10ου Δημοτικού Σχολείου Λιβαδειάς».

Επίσης ευχαριστούν ιδιαίτερα «τους εθελοντές μας που αποτελούν το θεμέλιο και την ψυχή του ανθρωπιστικού μας έργου, ευχαριστούμε τους συμπολίτες μας και όλα τα τοπικά ΜΜΕ που στέκονται αρωγοί σε κάθε μας προσπάθεια για την ανακούφιση των οικονομικά και κοινωνικά ευάλωτων συνανθρώπων μας».