Βοιωτική Ώρα

Η αδέσμευτη εφημερίδα

Friday, Oct 20th

Last update04:42:45 PM GMT

You are here:: ΑΡΧΕΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΒΟΙΩΤΙΑ Τα ονομαστήρια! Του Μητροπολίτη Θηβών και Λεβαδείας κ.κ. Γεώργιου
Διαφήμιση
pikasishearing.gr

Τα ονομαστήρια! Του Μητροπολίτη Θηβών και Λεβαδείας κ.κ. Γεώργιου

E-mail Εκτύπωση PDF
hide

Σε Λιβαδειά και Θήβα..

Την Κυριακή 23 Απριλίου η αγία  μας Εκκλησία τιμά την μνήμη του Αγίου Ενδόξου Μεγαλομάρτυρος Γεωργίου του Τροπαιοφόρου. Κατά την ημέρα αυτή άγει τα ονομαστήρια του ο Σεβασμιότατος Ποιμενάρχης μας κ. ΓΕΩΡΓΙΟΣ.

Οι λατρευτικές εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν ..

Σάββατο 22 Απριλίου 2017 και ώρα 7:00 µ.µ. : Ο Σεβασμιότατος θα χοροστατήσει στον πανηγυρικό Εσπερινό του  Ιερού Ναού Αγίου Γεωργίου Αράχωβας και εν συνεχεία θα προεξάρχει της λιτανείας της Ιεράς εικόνας του Αγίου .

Κυριακή 23 Απριλίου και ώρα 8:00 π.µ. : Ο Σεβασμιότατος Ποιμενάρχης μας θα ιερουργήσει στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Λιβαδειάς και κατά την διανομή του αντιδώρου θα δεχθεί τις ευχές του εκκλησιάσματος.

Το διάστημα µμεταξύ 11:30 π.µ. – 13:30 µ.µ. , θα δεχθεί ευχές στην Αίθουσα Τελετών της Ιεράς Μητροπόλεως (παραπλεύρως του Μητροπολιτικού Ναού Λιβαδειάς).

Το απόγευμα της ίδιας ημέρας (Κυριακή 23 Απριλίου) και ώρα  7:30 µ.µ., θα χοροστατήσει στον µεθέορτο Εσπερινό του Ιερού Ναού Αγίου Γεωργίου Θηβών με την συμμετοχή των ιερέων της πόλης, στον οποίο θα ψάλλουν οι χοροί των µοναζουσών των Ιερών Μονών της επαρχίας μας .

Με το πέρας της Ακολουθίας του Εσπερινού, θα δεχθεί ευχές στο παρακείμενο Πνευματικό Κέντρο της ενορίας.

Ὁ Σεβασμιότατος Ποιμενάρχης μας εγκάρδια ευχαριστεί όσους εύχονται και προσεύχονται για την ταπεινότητά του και τις προσπάθειες της κατά Βοιωτίας Εκκλησίας και εύχεται σ΄όλους τους συνεορτάζοντες αδελφούς και πνευματικά του τέκνα χρόνια πολλά και ευλογημένα.

Τέλος, παρακαλεί όσους θα ήθελαν να του κάνουν κάποιο δώρο να προσφέρουν από το περίσσευμα της αγάπης τους στα ευαγή Ιδρύματα της Τοπικής μας Εκκλησίας και ιδιαίτερα στον Οργανισμό Κοινωνικών Δομών η «ΑΡΩΓΗ», που στηρίζει εκατοντάδες εμπερίστατων και άνεργων οικογενειών της Μητροπολιτικής μας περιφέρειας.