Βοιωτική Ώρα

Η αδέσμευτη εφημερίδα

Friday, Oct 20th

Last update04:42:45 PM GMT

You are here:: ΑΡΧΕΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΕΛΛΑΔΑ Επιχορηγήσεις ΥΠΠΟ Για Ομάδες κλασικού και σύγχρονου χορού.. Για την καλλιτεχνική περίοδο 2017-18.
Διαφήμιση
pikasishearing.gr

Επιχορηγήσεις ΥΠΠΟ Για Ομάδες κλασικού και σύγχρονου χορού.. Για την καλλιτεχνική περίοδο 2017-18.

E-mail Εκτύπωση PDF
hide

Την επιχορήγηση ομάδων κλασικού και σύγχρονου χορού αποφάσισε το υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού, με σκοπό την ενίσχυση της ελληνικής χορογραφικής δημιουργίας και της ελληνικής χορευτικής κοινότητας, την  ενθάρρυνση των συνεργασιών με φορείς της Ελλάδας ή του εξωτερικού, την δημιουργία θέσεων εργασίας και την στήριξη δράσεων κοινωνικού και εκπαιδευτικού χαρακτήρα που διευρύνουν το κοινό του χορού και το φέρνουν σε επαφή με έργα καλλιτεχνικής ποιότητας

Πρόταση επιχορήγησης μπορούν να υποβάλουν ομάδες κλασικού και σύγχρονου χορού  που λειτουργούν με την μορφή σωματείου, συλλόγου ή αστικής εταιρείας μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα και οι ομάδες θα πρέπει να έχουν παρουσιάσει μία τουλάχιστον επαγγελματική παραγωγή τα τελευταία χρόνια.

Η αξιολόγηση όλων των προτάσεων  θα γίνει από την  Γνωμοδοτική  Επιτροπή Χορού του ΥΠΠΟΑ και οι ομάδες θα πρέπει να δηλώσουν  το ποσόν επιχορήγησης που αιτούνται, μεταξύ των κατηγοριών 15.000, 25.000 ή 35.000 ευρώ.

Η πρόταση για επιχορήγηση θα υποβάλλεται ηλεκτρονικά μέχρι την Τετάρτη 31 Μαΐου 2017, μαζί με πλήρη ηλεκτρονικό φάκελο με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά κι εγγράφως στο Τμήμα Θεάτρου και Χορού της Διεύθυνσης Εφαρμογής Πολιτιστικής Πολιτικής.