Βοιωτική Ώρα

Η αδέσμευτη εφημερίδα

Friday, Oct 20th

Last update04:42:45 PM GMT

You are here:: ΑΡΧΕΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΘΗΒΑ Βιοκλιματικό Πάρκο Χρυσορρόα Θήβας!
Διαφήμιση
pikasishearing.gr

Βιοκλιματικό Πάρκο Χρυσορρόα Θήβας!

E-mail Εκτύπωση PDF
hide

Παράταση της ηλεκτρονικής ψηφοφορίας …

Μέχρι 30 Απριλίου, για τα βραβεία Βravo..

Ένα ακόμα βραβείο διεκδικεί ο Δήμος Θηβαίων για το έργο «Βιοκλιματική αναβάθμιση του δημόσιου ανοικτού χώρου κατά μήκους του ιστορικού ρέματος Χρυσορρόα του Δήμου Θηβαίων», μετά το ΧΡΥΣΟ βραβείο που έλαβε στα Best City Awards 2016.

Πρόκειται για τα βραβεία BRAVO SUSTAINABILITY AWARDS”, η ψηφοφορία των οποίων για τους πολίτες άνοιξε στις 9 Φεβρουαρίου και λήγει στις 30 Απριλίου 2017 ( μετά από παράταση) στην ηλεκτρονική πλατφόρμα http://bravo.sustainablegreece2020.com/gr/voting 

Τα βραβεία αφορούν την αξιολόγηση και ανάδειξη των καλύτερων πρωτοβουλιών και δράσεων που αναπτύχθηκαν στη χώρα μας σε θέματα Βιώσιμης Ανάπτυξης, Υπεύθυνης Επιχειρηματικότητας και Κοινωνικής Υπευθυνότητας και προέρχονται από Επιχειρήσεις, Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης και Οργανισμούς της Κοινωνίας Πολιτών.

Πως ψηφίζεις: Μπαίνεις στην πλατφόρμα http://bravo.sustainablegreece2020.com/gr/voting, επιλέγεις κατηγορία βραβείων (π.χ. ο Δήμος Θηβαίων συμμετέχει στην κατηγορία ENVIRONMENT), επιλέγεις οργανισμό ( π.χ. ΔΗΜΟΙ/ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ), πατάς Αναζήτηση, βρίσκεις το έργο που θέλεις να αξιολογήσεις και να ψηφίσεις  ( π.χ. Βιοκλιματική αναβάθμιση του Δημόσιου ανοικτού χώρου κατά μήκους του ιστορικού ρέματος Χρυσορρόα της Θήβας )

Η ενεργός συμμετοχή σας στη διαδικασία αξιολόγησης είναι σημαντική!

Ενημερώσου, Αξιολόγησε & Ανάδειξε τα καλύτερα προγράμματα.

Διάλεξε προγράμματα από κάθε συμμετέχουσα ομάδα και ψήφισε περισσότερες από μια θεματικές ενότητες.

Η γνώμη σου μετράει και συμμετέχει στη συνολική αξιολόγηση.

Η ψηφοφορία θα παραμείνει ανοιχτή έως 30 Απριλίου 2017.

Για την εγκυρότητα της ψηφοφορίας, απαιτείται προσωπικό email.

Σημείωση: Επειδή έχουν παρατηρηθεί κάποια προβλήματα από ορισμένες συσκευές κινητών, προσπάθησε να εισέλθεις στην ψηφοφορία και από σταθερό υπολογιστή.