Βοιωτική Ώρα

Η αδέσμευτη εφημερίδα

Friday, Oct 20th

Last update04:42:45 PM GMT

You are here:: ΑΡΧΕΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΘΗΒΑ Θύμα των ΡΟΜΑ και βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ!
Διαφήμιση
pikasishearing.gr

Θύμα των ΡΟΜΑ και βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ!

E-mail Εκτύπωση PDF
hide

Τον λήστεψαν στην γέφυρα του Πυριού…

Στην Βουλή ο «εφιάλτης» κ. Βουλευτά και πάραυτα…

Η είδηση έκανε τον γύρο της Ελλάδας, για πρώτη φορά, γιατί θύμα έτυχε να είναι «γαλαζοαίματος», με όλο το συμπάθιο βουλευτά μου, αλλά έτσι είναι τα πράγματα! 

Ο λόγος για τον «εφιάλτη των διερχόμενων οδηγών στο Πυρί της Θήβας, τις συμμορίες των ΡΟΜΑ, που στήνουν καρτέρι   στην γέφυρα και ληστεύουν και ανάμεσα στα θύματα βρίσκεται και ένας βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ»…

Ο Βοιωτός βουλευτής επέστρεφε με το αυτοκίνητό του, το απόγευμα της Κυριακής από την Αθήνα και περνώντας από την γέφυρα, πετάχτηκαν στην μέση του δρόμου νεαροί τσιγγάνοι με ρόπαλα, τον σταμάτησαν  και τον λήστεψαν…

Ο κ. Θηβαίος ενημέρωσε την Αστυνομία, που έφτασε επιτόπου, για να διαπιστώσει, για άλλη μια αμέτρητη φορά, πως είναι τα ίδια άτομα, που συλλαμβάνονται, οδηγούνται στον εισαγγελέα ή τον ανακριτή, οδηγούνται στις φυλακές και ο νόμος Παρασκευόπουλου τους ξαναστέλνει σωφρονισμένους στην κοινωνία, να την φροντίζουν κατάλληλα!

Κε Βουλευτά, πείτε στην Βουλή, πως το δικό σας πάθημα, τυγχάνει καθημερινά σε εκατοντάδες συνανθρώπους μας, που «απολαμβάνουν» αυτού του είδους συμπεριφορές και ακόμα χειρότερες,  αλλά οι υπέρογκοι φόροι που καταβάλλουν, δυστυχώς δεν κατευθύνονται ανταποδοτικά, ούτε καν για την ασφάλεια τους, η οποία ουδόλως φαίνεται να απασχολεί τους κυβερνώντες!

Και αν δεν πειστούν, φροντίστε να περάσουν οι ίδιοι, χωρίς φρουρά  από την γέφυρα ή προτείνετε να τους φιλοξενήσουμε στην Θήβα δωρεάν,  για να ζήσουν από κοντά τον δικό μας εφιάλτη!