Βοιωτική Ώρα

Η αδέσμευτη εφημερίδα

Friday, Oct 20th

Last update04:42:45 PM GMT

You are here:: ΑΡΧΕΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΘΛΗΤΙΚΑ Καλάθια Αγάπης από Πελαργούς και Κάδμο στην Θήβα!
Διαφήμιση
pikasishearing.gr

Καλάθια Αγάπης από Πελαργούς και Κάδμο στην Θήβα!

E-mail Εκτύπωση PDF
hide

Συγκέντρωσαν σημαντική ποσότητα τροφίμων.

Αγώνα αγάπης, για την στήριξη του Κοινωνικού Παντοπωλείου Δήμου Θηβαίων, έδωσαν οι παλαίμαχοι της Ε.Σ. Κάδμος και οι Φίλοι  Επίσημης Αγαπημένης HELLAS «Οι Πελαργοί», στο κλειστό γυμναστήριο Θήβας..

Οι Πελαργοί, αποφάσισαν να πραγματοποιήσουν την ετήσια Γενική τους Συνέλευση στην Θήβα, με τριήμερη διαμονή, στα πλαίσια της οποίας διοργάνωσαν τον φιλικό αγώνα φιλανθρωπικού χαρακτήρα σε συνεργασία με τους παλαίμαχους του Κάδμου και φυσικά, ξεναγήθηκαν στο Αρχαιολογικό Μουσείο Θηβών.

Αντί εισιτηρίου,  οι δύο ομάδες κάλεσαν τους πολίτες να προσφέρουν τρόφιμα μακράς διαρκείας, για τις 300 άπορες οικογένειες του  Παντοπωλείου, συγκεντρώνοντας σημαντική ποσότητα τροφίμων.

Να σημειωθεί ότι ο ΚΑΔΜΟΣ είναι από τους πρώτους φίλους που απέκτησε το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Θηβαίων και αποδεικνύει έμπρακτα την αγάπη του διοργανώνοντας πολλούς αγώνες αγάπης ή  συμμετέχοντας σε εκδηλώσεις συγκέντρωσης τροφίμων του Δήμου και πλέον το Κοινωνικό Παντοπωλείο απέκτησε και άλλους φίλους, τους Πελαργούς..

Ο Δήμος Θηβαίων και η Επιτροπή του Κοινωνικού Παντοπωλείου ευχαριστούν και συγχαίρουν θερμά τις δύο ομάδες, που συνεργάστηκαν για έναν κοινό σκοπό και όλους όσους συνέβαλαν στην ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου προσφέροντας τρόφιμα.