Βοιωτική Ώρα

Η αδέσμευτη εφημερίδα

Tuesday, Oct 17th

Last update04:37:10 PM GMT

You are here:: ΑΡΧΕΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΘΛΗΤΙΚΑ Στην Θήβα το Σχολικό Πρωτάθλημα Σκακιού
Διαφήμιση
http://www.viotiki-ora.gr
eskarlas.gr

Στην Θήβα το Σχολικό Πρωτάθλημα Σκακιού

E-mail Εκτύπωση PDF
hide

Με την συμμετοχή 200 μαθητών και μαθητριών από την Στερεά

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το Περιφερειακό Ατομικό και Ομαδικό Σχολικό Πρωτάθλημα Σκακιού Ανατολικής Στερεάς και Εύβοιας που διεξήχθη στο 1ο Λύκειο Θήβας…

Τους αγώνες διοργάνωσε ο Σκακιστικός Όμιλος Θήβας σε συνεργασία με την Περιφέρεια Στερεάς, τον Δήμο Θηβαίων και την Ελληνική Σκακιστική Ομοσπονδία, στους οποίους συμμετείχαν 200 μαθητές και μαθήτριες από την Θήβα, την Λιβαδειά, την Χαλκίδα, τον Ορχομενό, τον Μώλο, την Άμφισσα, τον Άγιο Θωμά, το Δίστομο και την Αμφίκλεια, αγωνιζόμενοι για την πρόκριση στο Πανελλήνιο Σχολικό Πρωτάθλημα.

«Οφείλουμε να ευχαριστήσουμε τη διεύθυνση του 1ου Λυκείου Θήβας για την παραχώρηση των εγκαταστάσεων του σχολείου, τον αρχιδιαιτητή Παναγιώτη Μεγαλιό και τους 12 διαιτητές που εξασφάλισαν την ομαλή τέλεση των αγώνων καθώς και την Ομάδα Διαχείρισης Κρίσεων (ΟΔΙΚ) για την παρουσία της στο χώρο των αγώνων» τόνισε ο Πρόεδρος του Σκακιστικού Ομίλου Θήβας Γ. Συκαράς, συγχαίροντας τους νικητές, που βραβεύτηκαν με κύπελλα και μετάλλια, καθώς και όλους τους διαγωνιζόμενους, που   έλαβαν τιμητικά αναμνηστικά διπλώματα.

Παρόντες στο πρωτάθλημα ήσαν ο Περιφερειακός Διευθυντής Μέσης Εκπαίδευσης Χρ. Δημητρίου, ο Διευθυντής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Μιχ. Γιαννιός, ο Αντιδήμαρχος Θηβαίων Ανδρέας Χατζησταμάτης, ο Λυκειάρχης του 1ου Λυκείου Θήβας Βασίλης Τσιάμαλος και πλήθος γονέων και συνοδών.