Το Δ.Σ. του Εργατικού Κέντρου Λιβαδειάς συμμετέχει στο συλλαλητήριο που διοργανώνουν τα σωματεία της ΛΑΡΚΟ έξω από το Υπουργείο Οικονομικών, το Σάββατο 13/11/2021 και  ώρα 11π.μ., για τον λόγο αυτό, θα υπάρχει λεωφορείο που θα αναχωρήσει από το Ζάππειο της Λιβαδειάς, ώρα 7.00 το πρωί, για την ΔΩΡΕΑΝ μεταφορά στη Αθήνα.

   Οι εργαζόμενοι της ΛΑΡΚΟ δίνουν έναν αγώνα για το ψωμί τους, το σπίτι και τον τόπο τους. Δεν έχουν να πάνε πουθενά και πολεμούν γι αυτά. Είναι η τέταρτη γενιά, αιματοβαμμένων εργατών, στην περιοχή που δραστηριοποιείται η ΛΑΡΚΟ. Γύρω από το εργοστάσιο είναι τα σπίτια τους και οι οικογένειές τους.

Είναι προφανές πως δεν μπορεί να υπάρξει λύση χωρίς αυτούς.

Δεν μπορεί να υπάρξει λύση αν η κυβέρνηση δεν διασφαλίσει:

1) Τη συνέχιση της λειτουργίας. 

2) Όλες τις θέσεις εργασίας και τα δικαιώματα. 

3) Την καταβολή όλων των δεδουλευμένων. 

   Η κυβέρνηση πρέπει άμεσα να σταματήσει να σπαταλά χρήματα από τον Κρατικό προϋπολογισμό για να την απαξιώνει και να προικίζει «δήθεν επενδυτές», που εκτός από το ότι θα αγοράσουν φτηνά, θέλουν να κάνουν  «ότι θέλουν, με όσους εργαζόμενους θέλουν και με τους όρους που θέλουν». 

Αυτή η πολιτική δεν θα περάσει. 

Οι εργαζόμενοι της ΛΑΡΚΟ πρέπει να νικήσουν και θα νικήσουν.

  Καλούμε όλους τους εργαζόμενους  και τους πολίτες της Επαρχίας μας να δώσουν παρόν στο Συλλαλητήριο, το Σάββατο 13 Νοέμβρη στην Αθήνα, για τη συνέχιση της λειτουργίας της ΛΑΡΚΟ.

Όσοι θέλουν να πάρουν μέρος μπορούν να το δηλώσουν στο τηλέφωνο:22610 28344 μέχρι την Παρασκευή 12/11/2021 και ώρα 14.00΄.

 

                                         Για       το       Δ.Σ.

 Ο       ΠΡΟΕΔΡΟΣ                           Ο      ΓΕΝ.  ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

  ΚΟΛΙΟΥΣΗΣ  ΚΩΝ/ΝΟΣ                  ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

                                             

Follow us: