Ενίσχυση και  πλήρης στελέχωση του Α.Τ. Τανάγρας»​

 Ο βουλευτής Βοιωτίας και τομεάρχης εργασίας του Κινήματος Αλλαγής, Γιώργος Μουλκιώτης, με άμεση κοινοβουλευτική παρέμβαση προς τους Υπουργούς Προστασίας του Πολίτη και Εσωτερικών, κατέθεσε στην Βουλή, ως αναφορά, το έγγραφο  του Δημάρχου Τανάγρας, για τα προβλήματα αστυνόμευσης στο Δήλεσι του Δήμου Τανάγρας.  

Με την παρέμβασή του, ο βουλευτής προωθεί στους αρμόδιους Υπουργούς τα προβλήματα που ανακύπτουν λόγω έξαρσης της εγκληματικότητας στην Δημοτική Ενότητα Δηλεσίου αλλά και στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Τανάγρας.

Υπογραμμίζει ότι, όπως αναφέρεται στην επιστολή, σχεδόν επί καθημερινής βάσεως σημειώνονται κλοπές, ληστείες και διαρρήξεις σε οικίες και επιχειρήσεις με τεράστιες καταστροφές και βανδαλισμούς στις περιουσίες των κατοίκων αλλά και με κίνδυνο την ίδια την ζωή των πολιτών αφού δεν είναι λίγες οι φορές που ιδιοκτήτες έχουν έρθει αντιμέτωποι με τους κακοποιούς μέρα μεσημέρι και έχουν γίνει αποδέκτες ωμής βίας.

Επιπλέον, τονίζει ότι η έξαρση της εγκληματικότητας έχει ως αποτέλεσμα να δημιουργηθεί στους πολίτες έντονη ανησυχία και ανασφάλεια και έχοντας ωθήσει την τοπική κοινωνία να ξεπεράσει τα όρια της ανοχής και της αντοχής της.

Κατόπιν αυτών, ο βουλευτής Βοιωτίας του Κινήματος Αλλαγής υποστηρίζει τα αιτήματα του Διοικητικού Συμβουλίου του Δήμου Τανάγρας, σε συνέχεια των αποφάσεων που έλαβαν οι κοινότητες – με την υπ’ αριθμ. 130/2021 απόφαση – σχετικά με την δημιουργία Παραρτήματος Ασφαλείας στο Δήλεσι σε κατάλληλο ακίνητο που θα υποδειχθεί από το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη και θα παραχωρήσει ο Δήμος, την πλήρη στελέχωση του Α.Τ. Τανάγρας με τα επτά άτομα που απαιτούνται ακόμη και την άμεση επίλυση του προβλήματος με κάθε αναγκαίο και πρόσφορο μέσο.

Ο Γιώργος Μουλκιώτης τονίζει, επίσης, ότι έχει προσωπική γνώση των ανωτέρω προβλημάτων, γενόμενος δέκτης πολλών σχετικών διαμαρτυριών πολιτών και φορέων, και συνεπώς συνηγορεί για τα εύλογα αιτήματα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Τανάγρας και κρίνει επιβεβλημένο να υλοποιηθούν άμεσα.

                Από το Γραφείο Τύπου

Follow us: