Η ΔΕΥΑΘ ενημερώνει τους κατοίκους της Αλυκής ότι την 3η Αυγούστου 2021 το Δ.Σ της επιχείρησης σε έκτακτη συνεδρίαση αποφάσισε τη λήψη έκτακτων μέτρων για την αντιμετώπιση του προβλήματος της μη επάρκειας νερού στο δίκτυο ύδρευσης.

Συγκεκριμένα, αποφασίστηκε η απαγόρευση στους ιδιοκτήτες και τους υδρολήπτες των ακινήτων στην Αλυκή, της χρήσης του νερού για το πότισμα των κήπων, περιβολιών, κτημάτων και γεωργικών καλλιεργειών, καθώς επίσης και για το πλύσιμο των αυλών, πεζοδρομίων και οχημάτων και το γέμισμα πισίνας, με σκοπό να εξασφαλιστούν για όλους τους κατοίκους οι ανάγκες σε πόσιμο νερό και οι ανάγκες προσωπικής υγιεινής. Σε περίπτωση μη συμμόρφωσης με την ως άνω  απόφαση οι παροχές ύδρευσης θα διακόπτονται άμεσα. Η απαγόρευση αυτή έχει ισχύ μέχρι 31 Αυγούστου 2021.

Επίσης, η ΔΕΥΑΘ συνιστά σε όλους τους Δημότες και δη στους κατοίκους των Δημοτικών Ενοτήτων Θίσβης και Πλαταιών, όπου έχει παρατηρηθεί αυξημένη κατανάλωση και μείωση της επάρκειας του νερού κυρίως τις ώρες αιχμής, να περιορίσουν τη χρήση του νερού προς πόση και για τις βασικές ανάγκες.

Follow us: