Η ΠΕ Βοιωτίας και η Πολιτική Προστασία με απόφαση της Αντιπεριφερειάρχη Φανής Παπαθωμα, έχει προβεί στην λήψη του μέτρου της απαγόρευσης κυκλοφορίας στις ευπαθείς περιοχές και περιαστικά δάση του Νομού Βοιωτίας για τις επόμενες 3 ημέρες.

 Το τμήμα Πολιτικής Προστασίας της ΠΕ Βοιωτίας έχει ενημερώσει όλες τις εμπλεκόμενες Υπηρεσίες, τους Δήμους και τις Εθελοντικές Οργανώσεις ώστε να βρίσκονται σε κατάσταση αυξημένης ετοιμότητας.

 Ακολουθούμε πιστά τις βασικές οδηγίες για την διαχείριση του καύσωνα που έχουν εκδοθεί από την Πολιτική Προστασία με Δελτίο Τύπου. 

«Στην ΠΕ Βοιωτίας είμαστε πάλι σε χάρτη επικινδυνότητας 4 (πορτοκαλί) και  βρισκόμαστε όλοι σε ετοιμότητα. Αναμένονται υψηλές θερμοκρασίες για το επόμενο χρονικό διάστημα και πρέπει όλοι να δείξουμε υπευθυνότητα και να προστατέψουμε τον εαυτό μας και τις περιουσίες μας. Το Τμήμα Πολιτικής Προστασίας βρίσκεται σε επιφυλακή και είναι σε ετοιμότητα για οποιαδήποτε επείγουσα κατάσταση. Στη διάθεση των πολιτών θα υπάρχει και κλιματιζόμενη αίθουσα. Είμαστε πάντα δίπλα στους πολίτες της Βοιωτίας, σε κάθε δύσκολη στιγμή και θα κάνουμε ότι είναι δυνατό για την αποφυγή δυσάρεστων περιστατικών»,  δήλωσε η Αντιπεριφερειάρχης Βοιωτίας, Φανή Παπαθωμά.

Follow us: