ΛΑΜΙΑ : ΝΕΑΡΟΣ ΡΟΜΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΞΑΦΝΙΚΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΚΑΙ ΠΕΤΑΞΕ ΠΕΤΡΑ

ΛΑΜΙΑ : ΝΕΑΡΟΣ ΡΟΜΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΞΑΦΝΙΚΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΚΑΙ ΠΕΤΑΞΕ ΠΕΤΡΑ

918
0

Δεν είναι η πρώτη φορά που νεαροί ρομά πετούν πέτρες σε διερχόμενους οδηγούς στο δρόμο Λαμίας – Δομοκού, στο ύψος της Καμηλόβρυσης, έξω από τη Λαμία.

Όμως αυτή τη φορά, ένας Λαμιώτης οδηγός έζησε τον τρόμο, αφού ξαφνικά βρέθηκε «αντιμέτωπος» με ένα μικρό παιδί που πετάχτηκε στο δρόμο, για να του ρίξει πέτρα στο παρμπρίζ.

«Κατέβαινα από Δομοκό προς Λαμία και ξαφνικά πετάγεται μέσα στο δρόμο ένα παιδάκι, ηλικίας 8-10 ετών. Πρόλαβα και σταμάτησα γιατί δεν έτρεχα. Το παιδάκι ατάραχο μέσα στη μέση του δρόμο κρατούσε μια πέτρα, αρκετά μεγάλη για το μπόι του και την πέταξε στο παρμπρίζ χωρίς να καταφέρει να το σπάει, ωστόσο έκανε σημάδι….», λέει στο LamiaReport ο οδηγός, που μέσα στο αυτοκίνητο είχε και τον 13χρονο γιο του.

«Αν δεν προλάβαινα να σταματήσω θα το είχα παρασύρει το παιδάκι με το αυτοκίνητο. Αν ήταν κάποιος άλλος οδηγός θα μπορούσε να είχε χάσει τον έλεγχο και να φύγει εκτός δρόμου. Είχα και το παιδί μου μέσα. Με την άκρη του ματιού μου είδα και κάποιους νεαρούς ρομά να στέκονται πιο πέρα και φοβήθηκα να μην μας επιτεθούν, γι’ αυτό έφυγα από το σημείο και σταμάτησα λίγο πιο κάτω και ενημέρωσα την αστυνομία. Κάτι πρέπει να γίνει άμεσα με αυτό το θέμα γιατί φοβάμαι ότι θα γίνει μεγάλο κακό. Μπορεί να παρασυρθεί κάποιο παιδάκι ή να γίνει εκτροπή αυτοκινήτου…», τονίζει ο οδηγός στο LamiaReport.

πηγή newbeast.gr

Follow us: